kartanesi___ myangelson lansinoh krem sürüyorum aşkım o biraz iyi geliyor ama silikon bende travma yarattı deneyemiyorum tekrar ruhum çekilmişti sanki
myangelson kartanesi___ ayva çekirdeği lansinoha göre çok daha çabuk fayda ediyor benim çok yara olurdu bir kaç kere kanadı resmen canım çıkıyordu emzirirken lansinoh sürüyordum pek geçmiyordu ayva çekirdeğini sürüyordum hemen fayda ediyordu
suragungor kartanesi___ silikonu nasil takiyorsun ya bir suru video izledim bir kere takabildim gogus ucumu vakumladi bebegimde cok guzel emdi ama ayni sekilde takamiyorum gogus ucum olmasina ragmen ucu takinca yok oluyo
suragungor kartanesi___ Bende dogum yapali 26 gun oluyor bu sabah regl olcakmisim gibi bir karin kasik agrim vardi uzun zamandir sari lekeydi gunluk ped kullaniyordum ama bugun peceteye surulen az bir kanamam var ayni seyi yasiyoruz normal sanirim
kartanesi___ suragungor Aaa evet aynı şeyi yaşamışız gerçekten biraz araştırdım kırk çıkmaya yakın olabiliyormuş ve buna ayrılık kanaması deniyormuş normal bence de vücut 1 ay dolduğu için kendini regl olmaya hazırlıyor sanırım
suragungor kartanesi___ oyle deneyeyim birde ucu vakumlayip iceri cekmesi lazim ama her zaman yapamiyorum
zeyyneepp kartanesi___ evet öyle oluyor 40 gün ilk zamanlar normal kanama şeklinde oluyor sonra sarı oluyor sonra gene leke leke geliyor 40 çıktı benim tam bitti hepsi bi hafta 10 gün sonra normal regl olmaya başladım
annekiz6141 kartanesi___ 40 güne kadar kanama devam eder ki zaten agır iş yaptın mı yada yorulduysan ondan d olabılır
annekiz6141 kartanesi___ kırktan sonra da böyle leke leke seklınde de oluyor benım çok kanamam yoktu yanı pedı hıc doldurmazdı öyle.. Herkessw değişiyor belkıde bu ıkıncıde daha çok kanamam olucak 🤷♀️
Meral_63 kartanesi___ Evet Evet çıktı tan sonra iki defadir oluyorum 🥲bu ayin 15 adet olmam lazim bakalım hele 🤧