ilkgozagrimhavinim Simayo vajinal bekliyorsan evet 40ı doldurmaz ise martta elenenlerden olursun sen 😅
ilkgozagrimhavinim nrybysk bende bi hayırlısıyla 33 ü görebilseydim🤦🏼♀️ 29 haftalık olduk biz daha. Çok ağırlaştım çok zorlanıyorum. Kızımda son güne kadar fıldır fıldır gezen ben, oğlumda sinek gibi koltuğa yapışık geçiriyorum😅
nrybysk ilkgozagrimhavinim benim ilk bebeğim 🫠 sizin yavrunuz da sağ Salim gelsin zaman su gibi geçsin inşallah hiç geçmeyecek gibi geliyor ama aslında çok hızlı bitiyor 🥹❤️
rumeysa_ttkrky16 ilkgozagrimhavinim bizde 29+2 yiz benim 2. Doğum 35. Haftada oldu buda öyle erken olurmu acaba diye düşünüyorum vajinal doğum oldu 2 oğluştan sonra kızımızı bekliyoruz şimdi bakalım ne zaman gelecek:)
atesvesu ilkgozagrimhavinim heyecan tavan daha çok var diye diye bu günlere geldik doktor tam 38+0 haftada alirsa 14 nisana gözüküyor doğum yoksa 14 ile 20 Nisan arasında doğacak Rabbim nasip ederse daha doğum çantasını hazırlamadim alışverişi yaptım öylece duruyor kendimi toparlarsam hazırliklara başlarım inşallah
lala_666 atesvesu insAllah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin Allahım bende daha hazır etmedim çantayı 33 haftalık hamileyim günü de var tabi))) bakalım hayırlısı
happycat busepolatt Sizle aynıyız ben daha hazırlık yapmadım. :) benim oğlum da 4 yaşa yakın. Kardeşini kabullendi mi?
busepolatt happycat şimdilik evet sürekli karnıma sarılıyo öpüyo oyuncaklarımı paylaşıcam diyo ben ona herşeyi öğreticem diyo doğunca nasıl olacak bakalım
aslig ilkgozagrimhavinim 32. Haftadayım. Bi aksilik olmazsa normal doğum yapacağım oğlum ne zaman gelmeye karar verirse artık 😂
busepolatt happycat çevrede yok mu kardeşi olan küçük bizimki kuzenlerine gittikçe görüyodu anne benim de kardeşim olsun diyodu ve gebelik öncesi biz hep hazırlamaya çalıştık şimdilik güzel ama doğunca ister istemez tepki vericektir
lala_666 ilkgozagrimhavinim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin Allahım 🤲🏻❤️ kaç haftalıksın canım? Benim sancılarim oluyor sancılar oldukca kalbine çarpıntı geliyor bakalım ne olucak 33+2 olduk
atesvesu lala_666 amin canım çok teşekkür ederim Rabbim sana da nasip etsin sağlıcakla kucağına al inşallah ♥️
lol Uygulamaya göre 79 gün kaldı ama sezaryen olacağım için daha az 60 65 felan sanırım belki daha azdır yarın kontrolüm var bakalım doktor nedicek 28+5 günlüğüm