sevdaozz Artık doğurmak istiyorum ve son günler diye depresyona girdim herhalde . Ses seda yok çıkmıyor ne yaptıysam . Ağlicam yaaa
dilanncann sevdaozz hint yağı bir tatli kaşığı biraz limon sıkıp için doğumunuz hizlanirmis bende gecenlerde gördüm biri post açıp soylemisti ve korunmasız ilişki de dogumu tetikler
hghg sevdaozz 39+2 benimde hala ne sancı var ne bişey hiçbir şey yok 41 e kadar bekleriz dedi doktorum gelmezse suni sancı dedi
sevdaozz dilbenuro zaman ilerledikçe daha çok stres oluyorum. Harika geçen bir hamileliğin son haftasının beni bu kadar yıpratacağını asla tahmin etmiyordum. Çok zor:(
dilbenuro sevdaozz anne olmak kolay değil işte bebişler doğacağı en sağlıklı zamanı biliyor kendini de onu da strese sokma sonra karnımda dursaydı da 1 saat uyusaydım diyorsun 🤣
dilanncann sevdaozz hergun duş alin bol bol yürüyüş yapın edebilirseniz de yerleri elle silin mutlaka etki edecektr yorulunca Rabbim bir ayazda kurtarsin sağlıkla kavuşun inşallah 🌸
Peri_1 Benimde 40+6 oldu yarın 41+0 suni sancıyla doğum başlatılacak ne yaptıysam olmadı herşeyi denedim hiç gelmeye niyeti yok 9 ay hamilelik kolay geliyor gerçekten son günler beklemek çok zor suni sancı daha çok bozuyor psikolojimi 😣
sevdaozz Peri_1 şuan sizinle aynı psikolojideyim gerçekten. Bunca zaman geçti ve sadece bu hafta bu kadar yıprattı beni.
sevdaozz dilanncann hepsini denedim ve hala deniyorum. Aslında iç bacak kasık ağrılarım belkide kemikler ayrıldı diye daha da arttı ama gelmiyor bir türlü