betulmommy ekndva kaçıncı gün embriyosu? Benim 5. Gündü 6. Gün akşamı yapmıştım aşırı silikti kimse görmüyodu bile bence erken bekle biraz daha
Aaayseeert ekndva ben 10. Günde kan verip öğrenmiştim testi mi de kan verirken dönüşte aldım yaptım pozitifi gördüm kanı beklerken
elifnurkiricigmailcom ekndva 11. Gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı ertesi gün kan verdim ümitsizce pozitif çıktı elhamdülillah daha çok erken bence yapma test felan idrara çok geç geçiyor HCG hormonu
08061999 betulmommy hic umutlu degilm ya bakalim rabbim beklemedigimiz anda mutlu eder bizide insallah
ysm22 5 gün emriyosu ise 7 günü anca çıkar hele 3 günse 7 gün bile çıkmaz anca 9 larda falan çıkar. tabiki her bünye aynı değil ama ancak 9 günde 5.gun emriyonuz kesinlikle çok doğru sonuç verir :)
3kedili2bebekli ekndva evet şu an çok erken ben 7. Günde negatif görüp 10. Gün pozitif gördüm hemde çok yüksek bir degerle
08061999 ilkiminannesi bende anlamiyorm ben oglumu 4. Gunde ogrendm suanda 6. Gun oldu halen cizgi yok
Momoflatte Kızlar ben de 5.gün embriyosuydu. Dün 7.günde silik çıkmıştı test bugün yok gibi böyle olup pozitif olan var mı