ozozy bebegim47bebek yaaa çok tatlı 🥹 hadi hayırlısıyla gelsin bebişiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşaallah 😍♥️
ozozy mell24 sulgunay MAMA13 esratrz rukiye299 mervekalkann burcinmat 9395 Roza_nur mimarhanim44 esrashnn01 saadetsrmt snycl ummu1405aksu lala_666 duygunurs ftmaltnbss kirr denizz57 cero61 mirac46 rapunzel9222 babymom2026 Anensinkuzusu_35 Kızçelerim hepinize ayrı ayrı cevap yazamadım ama İnşaallah Rabbim hayırla afiyetle sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip eder. İnşaallah hepinizin doğumu da o kadar kolay olur ki korkularınız varsa bile çok şükür korkulacak bir şey yokmuş dersiniz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize sağ salim kavuştursun 🥰😍♥️🤲🏻🤲🏻
esrashnn01 ozozy amin canım şu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin sağ salim kavuşalım bebeklerimize 🙏🏻💙
elifayaz112_ ozozy saglıkla gelsinler de bizim bekleyişlerimiz bitmez doğduktan sonra da ne zaman konuşacak ne zaman yürüyecek diye beklenti içindeyiz 😅😍
Fatmanur_0416 ozozy 21 kaldı 3 gündür sancım vardı açıklık olmadığı için ilaçlarla serumla durdurdular eve geldim 😐 bakalım benim sürecim nasıl devam edecek bebeğim haftasından ileri hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🥰