surpriz_anne Arkadaşlar bir sorum daha olacak lütfen yardımcı olun. Diş etlerimde çok az şişme vardı hamilelikten sonra daha da şişti. Hatta kızardı. Neredeyse dişlerimi kaplayacak. Var mı böyle bi durumu olan
meltemmustafa surpriz_anne benimde oldu çok kötüydüm şişip kanıyodu sürekli diş doktoruna gittim bişey yapamam dedi fırçalama tekniği gösterdi üst dişleri diş etinden başlicak şekilde aşağı doğru alt dişleri de alttan üste doğru tek tek fırçala arka taraftan da aynı şekilde yap dedi 1 hafta içinde geçti sabah akşam aksatmadan yaparsan seninde düzelir inşallah
Busranur_mnts surpriz_anne benim de gebelikte şişmişti kanaması artmıştı hassas diş fırçası aldım doğumdan sonra geçti
tugce0736 surpriz_anne 18 +3 üm Düzenli fırçalama da yapıyorum doktora da gittim ama bi şey yapılmadı birkaç gün geçiyo sonra yine başlıyo maalesef alt dişimde etler kalkıyo resmen ve sızlıyo dişlerim
strawberryy surpriz_anne benimde oldu şiş ve her fırçalamada kanıyordu meridol önerdiler diş macunu doktorada sorudum kullanabilirsin dedi eczaneden alınıyor ama su sıra bulmak biraz zormuş sanırım market piyasasına giricekmiş kanamayı direk kesti bi tanıdık vasıtasıyla buldum bende birde yumuşak fırçaya geçtim
rabiadumanb surpriz_anne benimde 2. Trimester da olmuştu diş ağrısıda çok çektim hatta ama birkaç ay sonra geçti kendiliğinden dikkatli fırçala geçer inşallah seninkide
bbeyzaaersin surpriz_anne benimde oldu 6. ayımdı ve dis etim resmen disimin üstüne düsmüstü iltihaptan benim doktorum disciye git lokal anestezi ile temizlesin dedi discim kabul etmedi hamilesin anestezi istemiyorum yapmayı sana dedi ve anestesiziz dis taslarımı temizledi bir seans ve sonrasında hemen gecti daha da yasamadım
tugce0736 surpriz_anne dün yaptırdım diş taşı temizliği bugün ağrısız ve diş etlerim eski haline dönmüş olarak uyanım kesinlikle gidip temizlik yaptır işe yarıyormuş