Fatmaa123 Kızlar uygun alabilecegım bi yer var mı bide bişey merak ediyorum kac tane pijama takımı olması lazım
kbrhsyn Fatmaa123 yani uygun alabileceğin yer var mi ben bilmiyorum ben 175 liraya almıştım ama beni de baya korkuttular kanama oluyor vs diye ben lohusa takımı aldım 4lü ve pijama takımı aldım ayriyeten ve pijama altı koydum
Sabireeray Fatmaa123 canım ben AVM den 210 liraya aldım gecelik ve sabahlık hastaneye 3 takim gecelik koycaz pijama istemiyorlamis sezeryan olduğu icin
Ayseeoknn Fatmaa123 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216407982726005&id=1048967008 ben aldım.bu ürünü çok ta güzel geldi memnunum
Didemocak Canım bende sormuştum bu soruyu loğusa sepetinden alan çok kişi var sonra istanbulda isen Beylikdüzü sosyete pazarı dediler Eminönü dediler uygunmuş bende almadım arastirmalardayim
Bet0142 Ayseeoknn beden olmamasından korkuyorum ikiz olunca baya buyuk oldukda beden olarak 🙈🙈 nasıl dokusu kumusı felan canım ?
cherryup 2 takım pijamalı aldım eminönünde lohusa sepetinin mağzası var. Elbiseli almadım yatarken toplanıyor yukarı rahatsz eder diye ama bazısı normal doğumda elbiseli gecelik daha iyi oluyor diyor gelip sürekli kontrol ettikleri için alttan belki bir tanede öyle alıcam🤷🏻♀️
Muzikci Ben bi tane sabahlıklı gecelik takımı koydum çantama bi takım normal pijama koydum bi de hastaneye yatışım yapıldığında sancı olayı filan sırasında giyebileceğim rahat bi penye gecelik koydum toplamda üç oldu yani
kbrhsyn Didemocak yani ben olduğum yerde güzel bulamadım bi de gecelik tarzı da aldım uzun kollu tesettürlü olduğum için uzun köylüsü her yerde yok maleseff ve bana var gibi geldii