ita Be sultanbilgen bende Ali hocaya gidiyorum çok memnunum. 36 haftalık hamileyim şimdiye talttan muayene yapılmadı bugün ilk nst ye girdim . Nasip olursa Ali hoca kendisi giricek doğuma . Şimdiye kadar karşılaştığım hiç kimseden olumsuz bir davranış görmedim çok şükür 🥰
akst ita sizin yorumunuzu görüyorum sürekli umarım bebişiniz ve siz iyisinizdir bende egede ismet hocaya gidiyorum doğum nasıldı acaba süreci biraz anlatabilir misiniz? Eşiniz girebildi mi? Ebelerin tavrı vs nasıldı ali hocanın yanında asistanları vs girdimi ( normal doğum için)
flz3576 glsrrnn ben orda doğum yaptım ama özel bölümünde değil 15 güne kalmaz yine dogumum var orda yapcam
sultanbilgen flz3576 Hangi dr a muayene oluyorsunuz,ilk doğumunuz nasıldı memnun muydunuz? Çok kalabalık oluyormuş doğumlar asistanlar öğrenciler falan doğru mu?
ita sultanbilgen özel bölümde gittiğinizde muayene ücreti ödüyorsunuz ama özel hastanelerdeki kadar yüksek fiyatlı değil . Bildiğim kadarıyla her Dr farklı ücrette . Birde extra doğuma doktorun kendisinin girmesini isterseniz belirli bir ücret ödeniyor doktor girmez asistanları girerse ücret odenmiyor
sultanbilgen Onu biliyorum ben de özel bölümüne gidiyorum da,doğumdan sonra özel oda var mı acaba tek kişilik. Ya da doğuma 1 kişi alınıyor mu içeriye. Üni hastanesi olduğu için Ali bey benimle birlikte 2 asistanım daha oluyor doğumda demişti.
flz3576 sultanbilgen sadece doktorlar vardı doğumda muayeneyi de belli doktor yok sürekli değişiyor ordaki sistem de farklı işliyo ben memnun kaldım doğumuma da az kaldı yine gitcem oraya
ita Kızlarerhaba yeni dönüş yapabiliyorum 18 Nisan’da sabah suyumun gelmesiyle birlikte hastaneye yatış yapıldı nst de bebisin kalp atışları yavaşladığı için acil sezeryan ile doğum yaptım çok şükür şuan ikimizde iyiyiz 🤍 doğuma Ali hoca kendisi girdi asistanlar ile birlikte . özel oda tuttum asistanlar hemşireler vs yaklaşımları zaten çok iyiydi ben memnun kaldım