sendekimsinnn Kızlar iphoneden sonra en kaliteli telefon hangisi intenretten baktogım kadarıyla galaxy s26 yazıyo ama kullanan varmı acaba
PapatiA sendekimsinnn ıphone kullanan biri öbür marka en iyisine bil3 alışamaz içeriği farklı çünkü ama kullanmadıysa önerebiliriz
gzmnrhal sendekimsinnn samsung s23 ultra kulaniyorum bataryada şisme oldu ayni sekil kuzenim s24 ultra aldi ayni batarya şisme oldu şuan en iyisi Xiaomi 13T veya 14T Pro gercekten basarili skntisi yok 19 dk gbi sürede sarji fulleniyor mutis birsey 😁
sendekimsinnn Yazmelegi_ iphone kullanıyorum şuan çok akıcı mesela donukluk olmuyo geçişleri çok hızlı samsung ta öylemi acaba şuan iphoneye alıştım o yüzden bundan başka tekefon kullaamam gibime geliyo
dgngr sendekimsinnn Samsung Galaxy S26 Ultra O zaman, fiyat önemli demiyosan Samsung ultraların hepsi çok güzel. En günceli 26. Ben iphone kullanıyorum. İphone dan iyi olup olmadığını bilmiyorum. Android sevenlerin hepsi Ultra S seviyo.
bmkl sendekimsinnn Ben iPhone 17 kullanıyorum eşim s26 ultra kamerası filan güzel ama ben iPhone’a alıştığım için sanırım tercih etmem
Yazmelegi_ sendekimsinnn buda akıcı bir sıkıntısı yok ama genelde iphone alisan başka bisey kullanamıyor