Serifeew 40+1 olduk bebiş hala yok doktor 41 son dedi suni verilmesinden korkuyorum doğum başlatmak için neler yaptınız başına gelenler anlatırsa sevinirim 🥹
esralgn Serifeew günde 6 tane hurma ye merdiven çık 2 3 kez bide 1 saat yürü , duşta eğilerek al oturmadan bide ilişki bunların hızlandırdığını duydum
aleyflx Serifeew öncelikle sıcak bir duş al hatta suya oturursan daha iyi bir yarım saat falan kadar ondan sonra hurmayı bol bol yiyebildiğin kadar tarçın çayı kekik çayı Hint yağı bunlardan içebiliyorsan hiç squat yap merdiven en çok yürüyüş yap bol bol ördek yürüyüşü yap örneğin eline bez al yerleri sil ama eğilerek ördek yürüyüş yaparak bunların hepsini yapmam lazım hatta gerekirse daha fazla yapmaya çalış ın çayı vesaire kekik çayı falan bunları saatte bir bardak içeceksin ondan sonra tekrar sıcak bir duşa gir terlemeye çalış yat bunu kime dediysem akşamına doğum yaptı bende de aynı şekilde nişanım gelmişti
1cey Serifeew sıcak suyla duş, ama dikkat ederek tabi. Duş aldığım gece suyum geldi doğuma gittim ama açılmaya yardımcı hareketler yapın öncesinde, elle yer silme gibi falan burada okumuştum. Hurma ve ananas da etkiliymiş
Ekkkke 10 adet hurmayı 6 bardak suyla ortadan ikiye kesip çekirdekleriyle birlikte su 1 bardak eksilecek şekilde kaynatıp bu suyu için insallah Allah hepimize kolay doğum nasip etsin