myangelson ilkannelik1 evet yani doğum rapor parasını çalışan sizseniz aliyorsunuz da öteki doğum yardımını herkes alıyor bende 2. Çocuk 1500 alıyorum her ay mesela
deryaism Doğum sonrası 24 hafta ücretli izin mecliste gündeme gelebilseydi iyi olacaktı. Ocak denildi, Şubat denildi, ara tatile denk geldi derken Mart oldu, bakalım ne olacak
hizlivecocuku kusmm ben memurum ek çocuk parası alıyordum ona ilaveten mi 1500 alacam acaba yoksa o iptal mi olacak
derya4554 deletedmom43191 buna ek olarak belediyeler de yeni doğan bebekler için hediye veriyolar arkadaşım başvuru yapmıştı bunun için şart yok maddi duruma bakılmıyor yani. Başvuru yapıyosun sana gönderiyorlar be baya birşey gönderilerdi bebek bezinden pudrasına bebek çantasına kadar bir takım da Yenidoğan vermişti
melisasak35 htcbyrmblc ben bunları biliyorum zaten 3. sene önce doğum yaptım doğum paramı aldım bilgilendirmeniz için teşşekürler
elosssss111 deletedmom43191 merhaba doğum yardımı her anneye mi veriliyor durumu olmayanlara mı acaba 🌺
deryaism Asya_Lorin 37. Haftaya kadar çalışma imkanınız varsa bu 4 haftayı da doğum sonrasına eklerdiniz. 24 hafta Meclisten geçti, resmi gazetede yayınlanması da yakındır