08061999 lili14 evet oncesinde 5 gun yumurta buyutme ilaci kullandim sonrasinda muanede yumurtalarimin catlamak uzere oldugunu ogrendm o gece catlama oldu herhangi bi igne kullanmadim bide transferden bi kac gun once progestron kullandim halen kullaniyorm kan testine kadar
hande09 Her bebeğin tutunma süreci farklı olur birinde 4. Günde pozitif görürsün birini 12. Günde hepsi çok normal 12. Gün 50-60 değerle öğrenende var 1000li değerlerle öğrenende o yüzden içini ferah tut doktorun dediği tarihte test ver
MrsKr 08061999 yani bazı yerlerde sıfır olan değer 0.2 yazıyo bazılarında 2.60 yazıyo ama ikisi de sıfır aslında ya da direkt <5 yazıyo mesela 5ten küçük anlamında ama bunu düşünüp direkt olumsuza odaklanmayın lütfen boşuna 10.gün istemiyolar kanı o güne kadar tabiki de yükselme ihtimali var
MorKelebek54 08061999 aynen farsa bile cok sinirda cikabilir o bile var demek canim bana da haber verir miisn merak ettim bende😊
08061999 MorKelebek54 bilmiyorm baksana sizn yazdiginiz postun uzerinde biride sifir demek demis aklim alak bulak oldu yasayip gorucez umutlu deglm ama hayirlisi haber ederm tabiki
MorKelebek54 08061999 canim beta hcg hormonu 5 den az ise gebelik yok demek bu dogru. Ama daha cok yeni transfer olmussun. Gebelik tutmussa bile kana karismamis bile olabilir. O yuzden beklemek en dogrusu. Doktorunuz size ne zaman kan vermenizi onerdi?
MorKelebek54 08061999 iste sence daha 5 gunde ne ara gutua olcakta kana kariscak beta hormonu bi dusun? Bu olmasi cok zor bu kadar kisa surede. O yüzden 10 gun daha beklemen gerek. Farkindayim heycanlisin bi o kadar da korkuyosun soncuu hemen ciksin istiyosun ama sabretmek de zorundasin maalesef. Daha cok erken cunku
08061999 MorKelebek54 hayirli haberler alirm insallah🤲🏻 olmamis olsa bugun 7. Gunum halen daha belirtiler var kasik agrim felan bunlar herhalde olmazdi diye dusunuyorm bilmiyorm
MorKelebek54 08061999 canim bilemeyiz cunku bu belirtiler bazen psikolojik de olabiliyo. Beyaz akintin var mi? Saniyelik kasiklarina kramp girip sonra hemen geciyo mu sanki elektirik carpiuomus hissi verir genelde goguslerde hassasiyet vs. Tabi bu belirtiler icin de henuz erken beklemekten baska bi care maalesef yok.
Mucizemmmmm_ 08061999 08061999 kan tahlilini nerde yaptırdın ben her sağlık ocağında kan verdiğimde değerlerim 2.30 çıkıyor kasımda özelde kan tahlili yaptırdım gebelik var dedi sonra düşük yaptım gebelik olmasına rağmen sağlık ocağında yine değerlim 2.30 çıkmıştı
MorKelebek54 08061999 canim daha erken ama. Kanda bile negatifken idrarda pozitif cikmasi imkaninsiz. Cunku beta hcg hormonu ilk kana karisir. Sonra idrara. Beklemen lazim biraz daha