Mamiii20 Merhaba kızlar biz bugün 29 haftalık olduk ama kan uyuşmazlığı ile ilgili hiçbirşey söylemediler bize uyuşmazlık varsa iğne vurulmak gerekiyormuş salı kontrolüm var doktoruma sorucam ama şimdi endişelendim çok neden bana baştan bişey söylemedi diye bilgisi olan yazabilir mi bunun için test mi yapılması gerek nasıl öğreniliyor
Hayatasuskun123 Mamiii20 ben de 27 haftalık olucam yarın gidip vurdurum çünkü uyuşmazlık iğnesi 27 28 hafta arasında vuruluyor dedi doktorum bana
Hayatasuskun123 Mamiii20 sıkma canıni 29 haftalık olup vuran da var sadece iğnenin vurulması düşük olmasın diye falan diye biliyorum
Minnosunannesii Annenin kan grubu negatif babanın kan grubu pozitif olursa kan uyuşmazlığı iğnesi yapılır. Sizde bu durum var mı ?
demetemre51 ilk bebek için değil zaten canım 2. bebek için vuruluyor vücut ilk gebelikde kanı taniyamiyor bebeğin sknti olmuyor ama 2. bebek de tanıdığı için sıkıntı oluyor diye bliyorum 27. haftada vuruluyir ama senin gcmis zaten doktrounla görüş o yol gösterir bu bebusine bisey olmaz allahn izniyle
Gncygz2015 Benim ilk gebeliğimde doğum sonrası iğne yapılmıştı. 2. Gebeliğim için ilk 28. Haftada iğne olacak. Doğum sonrası bebegin kan grubuna göre 2. İğne olacak.
minikmucizelerimm Canım bizdede kan uyuşmazlığı var 27 Mart’ta kontrolüm var o zaman vurulucam iğneyi 30 haftalık oluyorum bize başta test yapmadılar doktora ben kendim söyledim kan grubumu ve eşimin kan grubunu
Mamiii20 minikmucizelerimm Bizim ikimizinde pozitif ama bebeğin bazı durumlarda farklı olabiliyormuş bunun için anneden kan alınıp bebeğin kan gurubuna bakılıyormuş
Hayatasuskun123 Mamiii20 bana verdi canım valah aile hekimide söyledi uyuşmazlık iğnesi vurulucak denilince bende internetten baktım ne zmn vuruluyor falan diye
denizcik Hamileliğin başında anne ve babaya kan grubu bilgileri sorularak kayıt altına alınır. Sizin ikinizin de pozitif olduğu için doktor söyleme ihtiyacı duymamıştır. Anne negatif baba pozitifse kan uyuşmazlığı oluyor. O yüzden korkma boşuna☺️