Balllll7 Kızlar nerdeyse üç gündür test yapıyorum 4 tane pozitif çıktı silik . Gebelik var mıdır çok korkuyorum
momysss Balllll7 yalancı negatif oluyor ama bu kadar testte yalancı pozitif olmaz hayırlı olsun canım🥹
Deleted33000 Balllll7 haydaaaaaa kız bacım testler pozitif gibi duruyor ya sen yinede kan ver belki yaniliyoruzdur
GULLMOMMY Balllll7 bence gebesin cnm 4 testinde pozitif çıkması tesadüf değildir bence kan ver hayırlı si olsun cnm benim
Balllll7 Deleted33000 kondomla korunuyorduk ucundan delinmiş içime gelmiş banyoya gidince farkettim ama o kadar az geldi ki yani hiç ihtimal vermiyorduk hemen yıkadım sabah Ella içtim ama fayda etmemiş sanırım ya cidden şaka gibi
GULLMOMMY Balllll7 canım ne desen boş o sizin için kısmetmiş olacağı varmış olmuş sakın üzülme güzel düşün.
Deleted33000 Balllll7 ayy bacım Allah yardımcın olsun 4 aylık olan bebek daha ilkse bişey olmaz korkma ikiz gibi büyürler rabbim güç kuvvet veriyor
redhead Balllll7 kız ellayı dava et hemen eğer içip kusmadıysan hamile kalman imkansızdı yani tazminat alırsın 😁 Allah yardımcın olsun inşallah cidden bu kadar korunmaya hamile kalıyorsan Allah’ın bir bildiği vardır hiç üzülme ❤️
Balllll7 Deleted33000 evet 4 aylık olan ilk kızım ama annemle öyle bir tartıştık ki yani asla kabullenemedi ben de şoktayım yani cidden iyi olmadı neyse Allahın bildiği vardır diyelim
Deleted33000 Balllll7 anneler illaki bı karisacaklar Allah’ın bir bildigi vardır senin için hayırlısı buymuş bak onca korunmaya rağmen olmuş nasibin artık sen hiç sıkma canını