Haticeongun Salı günü keseyi gördük ama daha kalp atışını duymadık bende ama hiç bir belirti yok ters giden bişeyler mi var korkuyorum
elifsn23 Haticeongun canım öncelikle hayırlı olsun daha çok erken olabilir hemen duyulmayabiliyor kaç haftalıksın
cokkasmabeabi Haticeongun kese gördüyseniz 1 2 haftaya bebek de kalp atışı da oluşur küçük demek ki henüz
gulgunn Haticeongun biz de öyle kese göründü hayırlı olsun önünüzdeki hafta kalp atışını duyabileceğimizi söyledi doktorumuz sağlıkla gelsinler
leonlulu Haticeongun canım ben 8 haftada duydum bebek te o zaman göründü 6+5 te görünmedi daha minicik endişe etme çok belirti de arama şimdilik 🥰
Haticeongun elifsn23 teşekkür ederim canım 6+2 evet duyulmamasına kafayı takmadım zaten de hiç belirtim yok ya o korkutuyor
tortillam_ Haticeongun duyulmayabilir. Bende 6 haftalıkken kese 7+3 de bebeği gördüm kalp atışı dinletmediler mesela. Ama gösterdi. İcinizi ferah tutun. 10 haftalıkken kalp atışını 2 sn duyurdular
elifsn23 Haticeongun belirti yaşamıyorsanız bu sorun olduğunu göstermiyor ki çoğu kişide zaman zaman belirtiler oluyor herkesin vücudu farklı
gulgunn Haticeongun göğüs hassasiyeti ya bulantı olur zaten başka bir şey olmaz. Bende bulantı sabahları çok oluyor
tortillam_ Haticeongun göğüs hassasiyeti vardı. Sonra bulantı başladı. 2. Gebeliğim bu. Ben bu hamilelikte yaşıyorum. Kızıma hamileyken prenses gibiydim ne bir belirti ne bir ağrı. Her hamilelik aynı olmuyormuş bunu öğrendim.
Haticeongun cokkasmabeabi evet doktor da çok küçük daha dedi geç döllenme olmuş dedi ama kese boyutu görüntüsü güzel sıkıntı yok dedi
Haticeongun tortillam_ bende de sadece göğüs hassasiyeti olunca korktum hiç başka belirti yaşamayınca
tortillam_ Haticeongun korkma. Bak ara ara bana hafif bulantı geliyor her gün. Keyfim kaçıyor valla. Olmaması daha iyi 😌
Haticeongun elifsn23 ya ben 5 yıldır çocuk istiyorum olmuyordu kaç kez tüp bebek aşılama çatlatma tedavileri derken çok yıprandım ve bu gebeliğim ansızın kendiliğinden oldu endişelerim o yüzden galiba 🥹
Ztkn2 Haticeongun aynıyız seninle resmen aynı yoldan bende geçtim bende 5 yıldır istiyorum ve aniden sürpriz yaptı bebeişim bize. 4 haftalık olduk kese gördük bayramdan sonra kalp atışına çağırdı doktor
Haticeongun gulgunn benimde aynı haftaya pazartesi gidecem doktora o zaman duyarız kalbini demişti inşallah ikimizde sağlıkla duyarız haberleşelim🫶🏻
ArelinAnnesi1 Haticeongun korkmayın 8inci haftada bebek bile yoktu 9 da çok şükür hepsi oluştu şuan 32.ci haftadayim hamdolsun