ntgctsn Kızlar durumum biraz riskli olduğu için 20+1 yani yarın detaylı ultrasona gireceğim, erken mi acaba diye düşünüyorum. Sizler ne zaman girdiniz ultrasona acaba
defnoloj ntgctsn hayır erken değil benimde riskliydi 19+3 e denk gelmişti gayet uygunu. bakmıştı doktor herşeyine
nursenasu27 ntgctsn 21. Hafta gibi gittim kalbi için tekrar gel dendi ama randevu bulamadığım için gidemedim çok şükür doğum bile yaptım
ntgctsn Ben hep 22 hafta giderim diyordum dün doktorum senin durum riskli hemen gel deyince biraz panik oldum, inşallah bir sorun çıkmaz kızlar dua edin lütfen 🥺
senos15 Mrh16 erken değilde canım eğer bir risk problem yoksa 20 21 de falan git çünkü bebişin yüzü çok iyi görünüyor o haftalarda 18 de tam oturmamış olabilir yüzü
Mrh16 senos15 sağol canım zaten gün bulamdim devlette yaa 2hastnedede ilerleyen haftalarda bakicam yine
burcuo ntgctsn Doktor önerisiyle 20+3te gittim, bazı durumlarda gerekirse tekrar çağırabiliyorlar bunu bilerek gidin. Daha önce 22de gitmiştim, aslında en iyi o zaman deniyor ama 20de de her şeyi gördü, sorun yoktu şükür