rumeysakoyuncu Kızlar merhaba çam sakurada ya da kanunide sezeryan doğum yapmış biri var mı aranızda varsa hangi doktoru önerirsiniz bide sürec nasıldı memnun kaldınız mı
nazliguneyli10 Ben doğum yapmadım ama çok denk geldim yapanlara çevremde valla memnun kalan da çok kalmayan da odasını vs çok beğendiklerini söylüyorlar sadece kötü doktor ve hemşireye denk gelirsen kötü diolar
senos15 nazliguneyli10 ben en çok dikiş yerimden korkuyorum estetik yapmıyormuş bazı doktorlar iz kalıyormuş arkadaşımın sezeryan bölgesi trabzon ekmeğinin üzerindeki şerit gibi aynı nasıl diktilerse kahverengi up uzun çıkıntı var 4 yıl olmuş ikimizinde ilk sezeryanı 1 sene var arada benim sezeryan izi namına bişey yok estetik dikiş yapmışlar bana çizgi bile kayboldu
nazliguneyli10 senos15 Valla dikişleri konusunda bişey diyemicem o tamamen şans girecek doktorun tecrübesi normal doğum yapan arkdasimin da rahmindeki yırtığı dediğiniz gibi saçma sapan dikmişler diodu kız
senos15 nazliguneyli10 rumelide 2 doğum gerçekleştirdim herşeyden çok memnun kaldım kendim adına ama oğlumu gereksiz yere yoğun bakıma aldılar ilk başta hızlı nefes alıp veriyo dediler 1 2 gün kalcak dediler sonra enfeksiyon kaptı 1 hafta antibiyotik tedavisi başladık dediler 8 gün kaldı toplamda ve aşırı zayıflamıştı çıktığında 1 kg kaybetmişti zor toparladık o sebeple orayı tekrar bebeğim için tercih etmeyeceğim malesef