nilruhu bebee1 hayır bekliyorum hala. Doktor çok yeni artış bakmamız lazım kimyasal olabilir vs dedi. Biraz hevesim kırıldı çıkacak sonuçtan korkuyorum ama umarım sağlıklı bir artış olur ve biran önce keseyi görür kalp atışını duyarız. 🤲🏻❤️🙏🏼
ilaydagkk1 nilruhu bir daha kan verdin mi brnimde şiddetli değil bi adet bel ağrım var şuaan perşembe kan vericem gidip geliyo ama sürekli aynı şiddetde artmadığı için ümiddim var şusn
bebee1 @nilruhu canım kötü düşünmeyelim lütfeeen… İnşallah sağlıklı bir süreç olur bizim icin betam 93 cıkmış 13 le ögrenmiştm iki gün önce İyi artmış dedi ama kese icin on gün sonra gel dedii bide folik asite başlattı
nilruhu bebee1 yaaa maşallah çok güzel artmış.❤️ Benim artış çok az olmuş. Kimyasal olma ihtimali var🥺 doktorla görüşmedim henüz ama sanırım kimyasal. %14 kadar artmış. Rabbim hayırlısını nasp etsin diyorum.❤️🩹
bebee1 @nilruhu yaaa umarım bir mucize olur da sağlıklı bir şekilde ilerler🥺🥺 umudumuzu kaybetmeyelim❤️🥺
nilruhu bebee1 maalesef çok üzüldüm ama sağlık olsun. Umudum yok maalesef🥺 çok mutlu olmuştum ama Allahım en iyisini bilendir❤️🩹
bebee1 @nilruhu çok üzüldüm 🥺 dualarım seninle olacak inşallah rabbim sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat ve gebelik süreci nasip eder🙏🙏❤️❤️ umudunu yitirme Allah geciktiriyosa güzelleştiriyodur🥰