istanbullugelin27 Dün gece kan verdim beta 35 çıktı. Son reglim 31 ocak. Daha önceden kimyasal ve düşükler yaşadığım için içimde bi korku var. Bu kadar düşük değerle öğrenip sağlıklı yükselen arkadaşlar biraz içime su serpebilir mi😄
ebruu1616 istanbullugelin27 adetin üstünden 1 ay geçmiş 35 çıkmış 2 gün sonra tekrarlayın ama kimyasalda olabilir bilemedim inşallah sağlıkla ilerler ☺️
buketdeniz19 istanbullugelin27 Canım sen gene iyi öğrenmişsin ben adetime 4 gün kala beta 13 ile öğrenmiştim şuan da 15+0 haftalık oldum güzel düşün güzel olsun inşallah sağlıkla ilerler 🙏
morleylak16 istanbullugelin27 Benim de SAT 17.12.2025ti. 22.01.2026da beta 46yken öğrendim şimdi beybim geç döllenme olduğu için haftasına göre küçük tabi ben 8 haftalık diye kabul ediyorum kendimce 😂😂 inşallah seninki de yükselir sağlıkla ☺️☺️ Beta 5000 olunca ilk muayeneye gittim kese göründü. Beklemek işkence gibi oluyor tabi.
melisaaydilek istanbullugelin27 19 la öğrendım balım şimdi 9 haftalığım hiç korkma düzenli yükselişini kontrol et
istanbullugelin27 ebruu1616 evet aslında bu ay 5 6 gün ovulasyon da yapmıştım ve pik görmedim. Belki ovulasyon testi yapmayı bıraktıktan sonra mı pik oldu yani geç döllenme böyle bisey mi bilmiyorum ama aklıma bu geliyor. Yoksa dediğiniz gibi regli üstünden 1 ay geçmesine rağmen değer bana da düşük gibi geldi
ebruu1616 istanbullugelin27 yine içinizi ferah tutun belki de geç döllenmedir 2 gün sonra aynı yerde yine kan verin Rabbim hakkınızda hayırlısı olanı nasip eylesin
sdc Adetime 4 gün kala 18 işe öğrendim şuan 24 haftalık hamileyim öncesi dış gebelikti içini ferah tut rabbim yardım eder elbet ❤️❤️
istanbullugelin27 sdc ebruu1616 buketdeniz19 morleylak16 melisaaydilek cokkasmabeabi Hepinize çok teşekkür ederimm. Bu gece tekrar kan verip 2 kat artış görürsek kan sulandırıcı başlıyorum
buketdeniz19 istanbullugelin27 İnşallah görürsün canım ama doktor genelde keseyi görmeden başlamıyor diye biliyorum senin doktorun iyi başlıyor en azından
melike__41 istanbullugelin27 canım ben adete 7 gün kala 7 değer ile öğrendim ve gayet güzel yükseldi 😅😅
istanbullugelin27 buketdeniz19 eveet bir önceki gebeliğimde kalp atışı duyunca başlayalım demişti onda lekelenmem de vardı. Bu kez hemen başlayalım dedi. Şimdi kan verdim sonucu bekliyorum dua edin lütfen 2 katına çıkmış olsun 🙏🏻
buketdeniz19 istanbullugelin27 Ya canım benim inşallah güzel haberler alıcaksın öyle düşün Allahım nasip etsin inşallah Amin 🙏
melike__41 istanbullugelin27 evet doktorlar da şaşırmıştı gece tutmuş sabah öğrenmişsin deyip gülmüşlerdi 😅
istanbullugelin27 sdc enabıza hala düşmedi malesef. Geçen aksam 11de verdiğimde 1 saat içinde düşmüştü ama bu aksam 9da verdim hala yok..
morleylak16 istanbullugelin27 Tam 48 saat olmadan kan vermişsin ve %60lık artışı gebelik olarak kabul ediyorlar. Bence 2 gün sonra akşam 9dan sonra tekrar kan vermelisin ve bu 2 günlük süreçte dikkat etmeni öneririm. Sigara alkol ilaç vs kullanıyorsan.