sunasoysal55 Merhaba kızlar 26 haftalik hamileyim bu zamana kadar uc bes bisey aldık bebise şuan sıfırdan desteksiz ev tasiyoruz durumumuz haliyle suanda kötü oyuzden bebisin geri kalan seylerini nisanın başında baslamayi dusunuyorum sizce cokmu gec olur
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii @“sunasoysal55”# sunasoysal55 39599910 bence geç yavaş yavaş almaya başla o zamn daha cok sıkışırsin
Sezei sunasoysal55 Aşkım önce ev işini hallet gerisi hallolur tahminen 31 32 haftalık olursun o zamana kadar hem aldıklarını yıkar ütüler kaldırırsın doğumuna nerden baksan 1.5 2 ay kalmış olur o tarihte maddi durumunuz şu an kötüyken kendini daha fazla sıkıntıya sokma hepsi hallolur zaten doğduktan sonrada bitmiyor eksikleri emin ol sürekli alıcaksın tabi yinede senin kararın ♥️
sibel5 sunasoysal55 sen al bence yıkanacak edecek işleri varçanta hazırlican başla hazır dursun 32 haftam da herşeyim tamam aklıma gelenleri koyuyoruö valize
sunasoysal55 tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii himm ozaman yavastan baslayayim sonradan cok zorlanirim sanırım
Sezei sunasoysal55 ne demek aşkım mantıklı olan bu zaten zorlayan bir sürecin içindeyken kendinize yüklenmeyin daha fazla sağlıkla doğsun inşallah herşey hallolur doğuma kadar daha çok alırsın doğduktan sonra hiç bitmez zaten öyle bir süreç
Simayo Bence ufaktan başlanmakta fayda var. Hem ihtiyaç yükünü zamana yayarak hem de mecbur olduğunuzda değil de, uygun fiyatlısını bulduğunuzda alarak maddi yükü hafifletmiş olursunuz.
1cey sunasoysal55 ne kadar erken alabilirsen o kadar iyi aslında bunun bir zamanı yok, günden güne zam geliyor durumun neye müsaitse öyle hareket edebilirsin şuan müsaitse durumun şuan almaya başla
jalepone sunasoysal55 be de 26 da almaya başladım aslında 30 da alacaktım ama şubat indirimlerine dayanamamıştım aldım . Böyle mobilya gibi araba gibi şeyler geç gelebiliyor bece tek sıkıntı o diğer şeyler çok çabuk alınıyor o yüzden geç olduğunu düşünmüyorum . Eğer mobilya dolap falan alacaksanız onalrı alın iki ay oldu hala gelmedi benimkisi mesela diğer şeyler hızlı geldi bir kaç gün içinde
atkaplan sunasoysal55 bence geç. Erken dogabilir aksi bi durum olabilir bence her seyi hazır olsun tabi imkanlar dogrultusunda. Her seyi toplu alma durumunuz yoksa en acil olanları yavas yavas alın ki aksi bi durumda onu idare edecek seyleri hazır bulunsun
almila1723 sunasoysal55 evet çok gec olur nerdeyse 34. Haftaya gelcek daha yıkama ütüleme yerleştirme ve çanta hazırlama Faslı var . Nolur nolmaz en azından hastaneye koyacaklarınızı belirlerseniz daha iyi olur sizin için
yigitbebeninannesi sunasoysal55 Almak istediğin şeyler mobilya grubu falansa çok geçe bırakma derim. Bazen geç gelebiliyor. Kıyafet alışverişi ise en azından ilk 3 ay giyebileceği kadar üst başı olsun yeterli. Karnın büyüdükçe ağırlaşıyosun zorlaşıyor her şey. Ben ilk alışverişe 20.haftadan sonra başlamıştım. 7 aylık olduğumda her şey tamamdı. Cinsiyeti de 17.haftada tam belli olmuştu.
yigitbebeninannesi sunasoysal55 Aldıklarımı yıkama ütüleme hazırlık işleri de 34.haftada tamamdı. 1 ay sonra da doğum yapmıştım zaten.
lol Bnde 28+4 haftalığım dün aldım bebeklerin herşeyini aldım sadece kendi şeylerim kaldı yavaştan hazırlamaya başladım yıkanıp ütülenecek ikiz bekliyorum ağırlaştım arada sancı giriyor gbi oluyor ne olur ne olmaz
jalepone sunasoysal55 o zaman bence 30 dan sonra da alınabilir eğer hepsini bir alırm diyorsanız bir indirim zamanı alırsınız bence şart değil erken alışveriş ben hala tam almadım herşeyi daha çocugumun yatağına nevresimi bile yok ki ben 34 üncü haftaya giriyorum 😄