Nurxxy Merhaba kızlar ben de aşılama oldum 11. Gün test yaptım ilk negatifti sonra ikinci çizgi bianda pozitif oldu sizce varmı ! Korkuyorum kan testi yapmaya [](https://)
anonim211 Nurxxy var gibi görünüyor umarım pozitifi görürsünüz kan testinde. Bende 2. Aşılamamı oldum da bugün 2. Günüm 2 gündür belim sırtım dehşet ağrıyor sizinde öyle olmuş muydu zor yürüyorum ilk aşılamamda böyleydi
Nurxxy @"elifff8″evet ilk bugün bida test yaptım ilk bir şey yoktu yine içine acınca kırmızı çizgi brlirdi
Nurxxy @"Cimcime30″evet ama iki testinde çok geç çift çizgi oldu hemen pozitif olmadılar 1 saat sonra falan o yüzden korkuyorum
Neva_aydn Nurxxy canım bekle biraz ilaçların etkisinden çıkabiliyor iki üç gün daha bekle canım sonra kan testi ver benimde 5. Günüm iki gün önce bacağım çok ağrıyordu yuruyemiyordum dun sancım vardi bugün ise tekrar bacağım ağrıyor ve göğüs hassasiyeti var
Neva_aydn Cimcime30 o zmna kadar yine büyür benim 22mm di inşallah güzel sonuçlar alırız bende kabızlıkta oldu
Neva_aydn Cimcime30 iğneyi vurduktan sonra catlarsa büyümez benim suanki tek korkum çatlamamis olması
Neva_aydn Cimcime30 çok şükür inşallah bu ay aşılamada tutar benim geçen sene çatlatma iğnesi kullanıldı çatlamadi kiste döndü ameliyat oldum kist yüzünden salı günü vuruldum bide bakalım ne olucak korkuyorum da