supermooomy annebebekelo Allah razı olsun evet rahat sanırım gelmiyorlar bebişler ne kalırsak kar diyorlar sanırım
deryadeniz3 annebebekelo evet ilk. 32.haftada erken doğum riski yüzünden hastanede yatmıştım ama ben de bu kadar erken ve hızlı ilerlemesini beklemiyordum 😁
katlav annebebekelo 2700 gr doğdu sabah ultrason muayenesinde 3060 gr gözüküyordu ama ultrasonların +_300 gram yanılma payı oluyormuş.
bymiraymom annebebekelo bebeğim kilolu olduğu için zor doğum oldu hatta travma oldu bende diyebilirim 🥹
gunelozturkq annebebekelo 3175 Gr olarak doğdu hayır kuveze girmedi şükür iki gün hastanede kaldık sonra taburcu olduk💙
Fatmanurakar annebebekelo 😂sanırım biraz öyle oldu 3.450 doğdu küvete sadece 1 gün aldılar ciğerinde bi sorun varmı bakmak için bi sorun yoktu çok şükür hemen çıkardılar
snanrdmr @katlav belirti vesaire varmıydı bir andamı oldu doktorlar bu haftada direkt doğum diyolarmı
katlav snanrdmr hiçbir belirti yoktu. sabah 9 da doktor muayenesi vardı. doktorum 2-3 haftası var merak etmeyin her şey yolunda dedi. akşamına suyum geldi hiçbir belirtim yoktu yani 😊😊
katlav snanrdmr gözünüz aydın 🙏🏻 nasıl geçti doğumunuz nasılsınız kendinizi nasıl hissediyorsunuz ? bebeğiniz de sağlıklıdır umarım. Allahım size bağışlasın bebişinizi😊🙏🏻