Uksero 2 yaş ve yenidoğan çocuklarım için sünnet yaptırmak istiyorum ama doktor ve hastane öneriniz varsa söyler misiniz kızlar ? Yaptırıpta memnun kalan var mı ?
sevacano Uksero Ben de çok memnun olurum çok korkuyorum 40’ı çıkmadan yaptırmak istiyorum ama Doktor bulamiyorum
selinhatay Uksero koç üniversite hastanesini öneririm oğlumun doğumunu da sünnetinide orada yapmıştım. doktor ismini de öğrenmek istersen e nabızdan bakabilirim
Ssmdk Uksero Dr Alpaslan kuş kendi kliniğinde yaptırdık 2,5 aylıkken. işlemden de sonraki süreçte takibinden de memnun kaldık
Uksero sevacano bende kesinlikle sıfırdan birine güvenmekte çok zor geliyor. Önemli bir işlem sonuçta
burcuo Ebruas @Uksero Aynı kişiyi yazacaktım, oğlumu kendisi sünnet etti. Çocuk cerrahı olduğu için öncelikli onu tercih ettik.
supermommss Deletedmom_8793 Orda doğum yaptığım için kampanyalı fiyattan faydalandı 10.000 TL normalde de 13.000
Deletedmom_8793 supermommss peki iyileşme süreci nasıldı bende mart sonunda doğum yapacağım da kırkı çıktıktan sonra sünnet ettirmek istiyoruz