bilgedenizokaribal salihaci yaptırmasam ne olur yazmışsın cevap verdim. Çocuk senin çocuğun. Bilinç senin bilincin. Hayırlısı olsun ne denebilir
handekarahan Kızlar bende yarın yaptıracağım detaylıda iri bebek dedi doktor yaptırmam gerektiğini söyledi. Randevum saat 13.30 da aç gitmem gerekiyor ya kaç saat önce yemek yemeyi bırakıp gitmeliyim kahvaltıyı saat kaçta yapsam uygun olur??
bimucize handekarahan bence yarın normal kontrole gidin doktorunuza görüşün size kan vereceğiniz barkotları versin ertesi gün saat 9 da gidip şeker yüklemenizi yaptırın benimkisi öyle olmuştu
uyuyanguzel3 salihaci aynen söyler zaten en son detaylı ultrasona girdim suyub biraz fazla şeker yüklemesi yap dedi doktor inşallah birşey çıkmaz çok korkuyorum bayramdan sonra bende yaptıracağım 😔 inşallah sonuçlarımiz temiz çıkar
salihaci uyuyanguzel3 Benim detaylı da herşeyim normal çıktı sadece 1 hafta önden gidiyor dedi ama ilk bebeğimde öyleydi
bartulies salihaci şeker yüklemesini 27de yapıyorlar ama bana 30da yapıldı limonata gibiydi tadı ağır değildi sabah aç karnına gidiyorsun gece 12 den sonra yemeyi kesiyorsun
uyuyanguzel3 salihaci bir hafta önde gitmesi bence normal çünkü çevremde duyuyordum bunu bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum doktorun o yüzden istememiş şeker yüklemesini endişe etmene gerek yok yani