bmkl Ben 8+4 haftalık oldum şükür prilam sayesinde bulantılarım tam geçmesede azaldı sadece yemek yerken oluyor buna da şükür🙏🏻 Ve artık sürekli bir şeyler yiyesim geliyor 😂
1cey bmkl bulantılarım hiç geçmiyor, çok sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum. Bir kere kustum diye dayanabilriim herhalde diye doktora söylemedim ilaç da kullanmıyorum geçmesini bekliyorum ama aç olduğumu sürekli hissediyorum 😅
melegim91 bmkl Benim bebeğimin kalp atışı duyulmadı 😞 Aktif kanamam var büyük ihtimal düşük ile sonuçlanacak salı günü tekrar gideceğim duruma göre karar verilecek artık 😔
benimbebegimm bmkl benim tam 11. Haftada birden geçmişti iyileşmiştim. mide bulantısından koku hassasiyetinden yemek bile yiyemiyordum 😕 Şimdi iyiyim
emosduygos 1cey doktorum bunun çok yanlış olduğunu eğer bulantım varsa kesinlikle ilaç almam gerektiğini yoksa bulantı dan ötürü su içemezsin günlük 3 lt ve bu bizim için hiç istemediğimiz bişey vücudunun susuz kalmasi ve ögürme bile istemeyiz prilam tamamen hamileler için özel bir ilaç kendinize eziyet etmeyin
ayzey1 Ben 7+5 im dünden beri bulantım yok şükür 🥰 her sabah bulantım olurdu bu sabah olmadı geçiyor sanırım yavaş yavaş gerçi benim öyle aman aman çok bulantimda olmadı gerçi ama
emir05 melegim91 kaç haftalıksınız Benım de 5+4 bugün gıttım kalp atışı var ama daha küçük haftaya dınletirim dedi. Lekelenmem oluyor Benım de kahverengı dün sadece kırmızı geldı. Sızın kırmızı mı yoğun mu
1cey bmkl ilk hamileliğimde bu kadar değildi koku hassasiyeti vardı ama yemek yiyebiliyorum iştahım vardı şimdi yok ama haftam erken diye bitmesini bekliyorum geçmezse son kontrolde söyleyeceğim 🙏🏼
bmkl melegim91 İnşallah kalp atışı duyulur sana da sürpriz olur ve gebeliğin çok sağlıklı bir şekilde ilerleyip bebeğini kucağına alırsın 🙏🏻🙏🏻
melegim91 bmkl Hayırlısı ne ise onu diliyorum canım kendimi herşeye hazırladım biliyorum ki verilende verilmeyende benim hayrıma🌸🌸
bmkl benimbebegimm Koku hassasiyeti bende de vardı şimdi azalmış durumda ama bulantıdan daha kötü hissettiriyordu bana 🤢
busra171717 Prilam sizde de halsizlik bitkinlik ve uyku yapıyor mu ben başımı kaldıramıyorum kullandığımdan beri
busrabaskal bmkl 11+3 ve 3 gündür hafif azaldı o bile beni rahatlatmaya yetti tamamn geçsede kurtulsam