mlsdd 28+2deyim, karnımda sık sık sertleşmeler, ateş basmaları, uykular zaten haram, artık ağırlık hissediyorum ve çabuk yoruluyorum. Bel ağrısı da cabası, siz de durumlar nasıl kızlar 🥲
nkkl mlsdd 25+6dayım uyku yok mide yanması beni öldürüyor bel ağrısı ayrı bazen kasık ağrısı oluyor yatınca biraz geçiyor böyle devam ediyoruz
Sevimlimom mlsdd 29+1 yürürken zorlanma sağa sola dönerken zorlanma bel ağrısı bide sağ sol tarağım karnımın çekiliyor gibi oluyo damarım
zeyynb mlsdd 28+5 teyiz zor yürüyorum sol bacağım çok ağrıyo, kasıklarım çok kasılıyo bazen uzanınca azalıyo sancısı. Yatmak zaten 1 2 aydır baya zor ama sonlara yaklaştıkça daha da zorluyo hareket etmek uyumak uyanmak vs 🥲
birthecene mlsdd 30+1 deyizzz ✨🌸 ev taşıyorum bu halde bazen sertleşiyor karnımda kızım oturarak iş yapıyorum
Sevimlimom rumeysa_ttkrky16 evet buyudukce daha çok agirlasiyoruz agrilarla yaşıyoruz sağlıkla gelsinler 🌸
neym 29 haftalık oldum sırt omuz ağrılarım başladı halsizliğim arttı onun dışında uykumda falan sıkıntım yok çok şükür
Meltem3461 26 haftalık olduk bizde mide yanmasından ölüyorum onun haricinde ödem ve kabızlık gibi sorunlar da var 🥹
suranuraydn Meltem3461 Bende 27+1 deyim şuan bir lokma çiğ patates yemeni öneririm şıp diye direkt kesiyor benim tek kurtarıcım oldu resmen
mlsdd zeyynb bacak ağrısı bende de oluyor, eğer bir de fazla ayakta kaldıysam geceyi zor ediyorum. Çslışan gebe olmak çok zor 🥹
kuloglu 26+0 olduk bu gece itibariyle mide yanmam iki gündür geri geldi, artık ağırlık beni zorluyor çok da kilo aldım ay psikolojim çok bozuk
Meltem3461 kuloglu 26+3 teyim bende şu an tam 11 kilo almışım benimde morallim bozuk ve iştahım da çok açık :/
mlsdd kuloglu yaaa kilo gelip geçici, çoğu ödem zaten. Siz de bebiş de sağlıklı olun da kilo hemen verilir 🥹
1nisa1 27+3 olduk bizde gece burun tıkanması sağ sol dönme derken uykular haram.. kasık ağrım oluyor pelvik bölgede ağrı hissediyorum ve sağ kalçamda ağrı saplanıyor bazen sanırım siyatik sinire bası oluyor .. birde nefes darlığı oluyor ara ara ama yine de çok şükür halimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
mlsdd 1nisa1 aaamiiinn inşallah 🫂🧿 Ay bu burun tıkanması beni de mahvedecek, bu saatte fırladım yine. Tuvalete taşınmaktan ve burun tıkanıklığından saat başı uyanıyorum 🥹
mlsdd birthecene yaaa hayırlı olsun eviniz, bebiş bereketiyle 🧿 Ama dikkat edin lütfen, farkında olmadan zorlamayın kendinizi. Oturarak iş yapmaya devam 🥲
fundiiim 30 haftalık oldum mide yanmam ayrı uyutmuyor kalçalarım çürüdü sola yatmaktan yüzü koyun yatmayı çok özledim bAcaklarım ayrı ağrıyor burnum sürekli tıkanıyor nefesim zorluyor 3. Gebelik artık bu haftadan sonra zorlanıyorum
mlsdd fundiiim kalçaların çürümesi çok doğrı valla, ben de hiç sevmem yüs üstü yatmayı ama şu an çok cazip geliyor. Sol bacağım ve kulağım mahvoldu 🥲
nkkl mlsdd valla ufak tefek şeyler kaldı diğerleri hazır da doğum iznine çıkınca tamamen bitiricem inşallah sende durumlar nasıl