snmpka Merhaba hanımlar hamile olduğumu öğrendim 🙏Konya da önerebileceğiniz doktor var mı özel ya da devlet farketmez
Ruruu snmpka kesinlikle Dr Dilek Tutar. Kendisi sehir hastanesinde ve ozel ilgileniyor insanla. Anne gibi yaklasiyor simsicak 🥰
su656 snmpka başkent üniversitesi tıp fakültesi Emel Ebru Özçimen harika bir doktor. Kendisine detaylı için gitmiştim. Ben farklı şehirde yaşıyorum doktorum özellikle Emel hanımı önermişti. Çok ilgili her konuda insanı güzelce bilgilendiren ufacık bir detayı bile atlamayan iyi bir doktor.
glsmm_ snmpka farabi hastanesinde fatih yağbasana gidebilirsiniz her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor çok güleryüzlü ve bilgili
hasibe_ysr Merhabalar bizde sat e göre 5+5 iz şehir hastanesi tuğçeham şimçeklere gidiyorum henüz 2 kere gittim şimdilik memnunum. Oğlumda Hacer yavşana gitmiştim özel belediye hastanesindeydi ondada memnun kalmıştım
nur_ayse_ Ruruu Dilek hanımın çok beğeniyorum hem doktorluk mesleğini layıkıyla çok güzel yapıyor hem bir insan olarak çok naif çok iyi birisi fakat çok çok yoğun muayene olmaya gittiğinde odada dört ve beş kişi var belki daha fazla perdenin arkasında muayene olurken önde insanlar var
aysebeyza1 Beyhekim hastanesinde hasan bedri aydın ve mustafa yasin öztoprak var ikisi de çok ilgili ve iyi bir doktor ben memnun kaldım
aakkssuuff Meram akademide berna hoca var 32 haftalığız gayet memnunuz , birde kızılayda Ahmet Başaran var çok özel ve çok iyi bi doktor kesinlikle öneriyorum bence kategorisinde 1 numara
Helenaaa snmpka Kesinlikle Fuat Demir çok doktor gezdim ama en memnun kaldığım hekim o oldu. O kadar ilgili ki aradığımda hemen açar bütün mesajlarıma döner yani hastalarına çok önem veren bir hekim. Bir kere özgüvenli ve ne yaptığını çok iyi biliyor yani ben çok güveniyorum bence güven çok önemli. Ben onunla Tüp bebek tedavisi gördüm ve şimdi gebelik takibine gidiyorum. Gerçekten burda anlatmaya başlasam bitmez o kadar seviyorum doktorumu 🤣🥰
Ruruu nur_ayse_ Bu sadece Dilek hanima has bir durum degil maalesef hangi doktora gidersem gideyim ayni bahsettiginiz sekilde oluyor sehir hastanesinde. Bundan kacis yok madem guzel bir doktora muayene olayim insan muamelesi goreyim istiyor insan o da Dilek hanimda var sagolsun 💘