deepsilence Bebişlerimiz büyüyor 25. Haftada benim bebiş 970 gram, 35 cmdi. 1 hafta sonra kontrolümüz var heyecanla bekliyoruz. Siz de durumlar nasıl kızlar 🐣💕
melismersin deepsilence salı günü tam 20 haftalıktık 25 cm 421gr. Biraz tombiş ve uzun dedi doktorumuz 🫣
Melike88_ @deepsilence bizim bugün kontrolümüz vardı 29 haftalık 1835 gram olmuş boyu da 42 cm çok iri 3 hafta önden gidiyor diyet yapman lazım dedi iri olması problem değil ama gelişimini tamamlamadan doğmaya kalkarsa ciğerleri gelişmediği için küveze alınırmış
melismersin Melike88_ şeker yüklemesi yaptırmışmıydınız? Bende doktor bebiş şuanda bile önde olduğu için kesin önerdide biraz korku saldı beni 😔
demirrleydi_ Melike88_ çok mu iri hayır değil benimde o haftada kilosu böyleydi 31.haftada 2 kiloyu geçmişti tombişte doğmadı 37+3 te 3050 doğdu doktorlarda değişik herkese birşey diyor
Melike88_ @melismersin Amin hepimizinki inşallah 🥰 evet yaptırdım çok yüksek çıkmadı ama sınırdaymış diyetisyene yönlendirdi yapmaya çalışıyorum ama akşamları genelde ipin ucu kaçıyor 😅
melismersin Melike88_ ya ben evde ölçtüm hep yemekten sonra 140ın altına düşüyordu. Diyet yapmakta istemiyorum 😅 ama işte şeker çıkacak diyede korkuyorum. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🩷🩷