almila1723 gamzeeymen gebelikte yapılıyor birde bebeğiniz doğduktan sonra bebeğin kan grubu pozitif çıkarsa size tekrar iğne yapılıyor , negatif çıkarsa gerek kalmıyor
balyavrum2 gamzeeymen evet 28. Haftada iğne yapılıyor. Doğumdan sonra bebeğin kan grubuyla sizinki farklı ise yine yapılıyor. İlk gebeliğim de yaptırdım ama doğumdan sonra yapmadım bebegimle - idik ondan
gzmnrhal almila1723 arkadas bebegin kan grubundanmi bahsetmis bende de kan uyusmazligi varda bunu ogrenmek icin bi test istenmedi eşimle uyumsuzluga bakti ve igne olucaksin 28ci haftada dedi
gamzeeymen gzmnrhal tmm benden kan alıp baktı. pozitif cıkarsa igne olucam negatif cıkarsa problem yok dedi.
gzmnrhal gamzeeymen Öyle bir testmi varmis bebekten kan mı aldilar nasil yapiliyor ilk kez duydum. Eşim pozitif ben negatifdiye kan uyusmazligi var dedi direk test yapmadi bana
gzmnrhal gamzeeymen Bana neden istenmedi acaba göz ardımi etti doktorki aklıma takildi . Normalde esiniz ve sizin grubunuz nedir
almila1723 gzmnrhal test yapıldığını bende bilmiyordum. Kadın negatif Erkek pozitifse zaten kan uyuşmazlığı olmuş oluyor