Htc03003 Kızlar reglim bugun bitti lekelenme şeklinde geliyor bugun gusul aldım yarın niyet edeceğim inşallah ama imsaktan sonra lekelenme gelirse bozulur mu? Öglene kadar niyet edilebilir diye biliyorum ama tam bilgiye ulaşamadım
zynpknt Htc03003 niyet sanırım vaktin adını unuttum ama 10 a kadar falan ediliyo ama gusül öğlene kadar alınıyor diye biliyorum
parildayanyildiz2 Htc03003 imsaktan sonra lekelenme olunca olmuyor diye biliyorum ezan okunduktan sonra lekelenme olmazsa öğleye kadar gusül abdesti alınabiliyor
Htc03003 annebebeka aslında düşük yaptım onun kanaması bu 19 unda başladı lekelenmem sonra adete döndü şimdi lekelenmem devam ediyor
zynpknt Htc03003 ne kadarlıktı bebek çünkü organları oluştuysa kalp atışı falan duyduysanız lohusa sayılıyosunuz bildiğim kadarıyla
Busranur_mnts Htc03003 ben de geçen ramazanda düşük yaptım düşük regl sayılmıyor fetva hattına sormuştum özür sayılıyor ben tutmuştum oruçlarımı benim de önce lekeydi sınra kanama oldu 5 6 gün kadar
parildayanyildiz2 Htc03003 regl olunca 10 gün üzeri özür sayılıyor ve tutuluyor ama sizin düşük olmuş sanırım tamamen kesilmesi gerekir
Htc03003 parildayanyildiz2 bakalım tuttum yinede bugun artık bozmayacagım lekelenme olmuş ama biraz yine :(
Htc03003 Aramızda hoca yokmu kızlar 😊 net bilen 19 unda lekelenmem başladı sonra kanamaya döndü düşük yaptım kanamam bitti şuan lekelenme geliyor gusul alıp oruc tuttum ama net bi cevap bulamadım kendime tutulurmu tutulmaz mı
Busranur_mnts Htc03003 benim 6+2de leke başladı 6+5de kanama oldu parça attım kese görülmüştür sadece
Htc03003 Busranur_mnts ayy işte aradıgım cevap çok teşekkür ederimmm bende arayamadım bugun pazar diye