supermooomy svgnn ben de aynı gündeyim bizim de erkek sağlıkla kavuşun umarım güzel hikayelerinizi okuruz
svgnn Weenie al benden de o kadar. Haftamız aynı. Geçen hafta bi hafta önce kilosu 3100 dü. Nst de ufak sancılar çıktı.
Weenie svgnn ayyy aynıyız 🥰🥰 peki sen nst de çıkan sancıları hissediyormusunn ben hiç hissetmiyorum sancım olduğunu makineden öğrendim 😃🙈
pembeayakkabilikiz yasen1 şükür olsun mart ayını gördük 😃 bugün sabah uykusunda rüyamda bi anda çantadaki eksıklerimi koyuyordum hastaneye gıdıyorduk rüyalarıma girmeye başladı 😃
3babylovep yasen1 ben şuan 35+3 ama doktorum gelişim geriliği olduğu için 37 alcam dedi o yüzden yarın verir diye düşünüyorum günü
yasen1 3babylovep buraya da haber verirmisınız sağlıcakla kavuşun inşalllah sizde az kalmış ozaman perşembe bızd gün alcaz nasipse
prensesannesi246 yasen1 mart annelerini görünce çok heyecanlandım nedense..Allah nasip ederse doğumum temmuzda fakat iki sene önce 29 martta kızımı kucağıma aldım zaman su misali..hepimiz sağ salim kavuşalım bebeklerimize inşallah 🥰
sbulut64 yasen1 yarın son kontrolüm 🥲 Çarşamba doğum 😯♥️ hem bir korku bastı hem kavuşmak için Can atıyorum ♥️
pembeayakkabilikiz yasen1 yelek ben koymustum ama sonra çıkardım zaten penye battaniye falan aldım sararım onla dıye düşünüyorum. Benımde eksıkler havlu kâğıdı vs o gıbı şeyler kaldı onları koycam