saliha92 35+6 son zamanlar artık bayramdan sonra ya sanırım zamanında sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🤱🏻
iremakkent Benimde 36+0 şimdilik normal doğum gözüküyor Perşembe randevum var bakalım sancılar başladı
21rose21 Arkadaşlar sezeryan olsan bile çatı muayenesi yapılıyor mu? 32 de gittim doktor çok zaman koydu araya ya… 37 de gel dedi. Bayram sonrası da alma niyetinde. 37 de çatı bakar mı bilen var mı?
elifayaz112_ yasen1 benim şuan 35+2 tam gününde doğarsa 3 nisan 😍 Ama oğlum çok sabırsıza benziyor iki üç gün önce son anda doğumun eşiğinden döndüm ilaçla falan durdurdular 😅 İnşallah şu ramazan çıkar da yanımda kalıcak kişiye zor olmaz 😍 sağlıkla gelsin bebişlerimiz
ulyamom 35+3 kasılma sancı 2 cm açıklıkla bekliyorum ikinci doğumum olacak inşallah . Tıp fak hastanesinde özel hocqya gidiyorum nolur beni en erken tarihte sezeryana alın dayanamıyorum dedim 39 dan önce alamam dedi :( o zamana doğururum bence 😂
yasemincel65 yasen1 bugün tam 40. Haftaya girdim ama gelen giden yok, sancı yok. Yürüyüş, hurma, korumasız ilişki, squat her şeyi deniyorum ama gelmek bilmiyor. Şubatta doğar diye düşünüyordum ama bebeğim mart bebeği olacak 🥹🥹🥹
Weenie yasen1 38 haftalıkkk en geç 23 mart bekliyoruz ama ben çok yoruldum galba nefesim yetmiyor gibiii sizin bebişlerin boyu kilosu kaççç birde nst de sancı çıkıp ama hissetmeyen var mıı ben gbi
yasen1 Weenie sancı bende nst çıkmıyor da gecelerı oluyor bana olan 1 2 hafta önden gıdıyordu benım mınnak
svgnn Weenie al benden de o kadar. Haftamız aynı. Geçen hafta bi hafta önce kilosu 3100 dü. Nst de ufak sancılar çıktı.
hrycky Fatmanur_0416 36+1 benimde sancı yok ama karnım sürekli sertleşiyor kasıklarda falan ağrı olmadığı için cok önemsemedim catı muanesi oldunuz mu acaba nasıl ne şekilde doguracam hakkında hala bir fikrim yok en son kızım makat gelişti