Weenie esmaayverdi kilo 3.365 boy aynı 53 cm 🙈 açılma daha yok 1 hafta daha rahatım 😍 inşallah 23 mart veya sonrası da olabilir 😁🤲 nst sancıları çok yüksek değildi suyu iyimiş keyfi yerindeymişş 12 Mart’a kadar rahatımmm 😍😍
Weenie esmaayverdi ben bugün de perinatolojiye gittim 😁 boyu 53 kilosu 3.430 çıktı ama 23 martı görür belki bir hafta bile daha kalabilir içerde keyfi yerinde suyu yolunda dedi 🙈❤ açılmada yokk
Narina123 8528 çok teşekkür ederim💗Allah’ta size güzel doğumlar nasip etsin 🤲🏻evet normal doğum oldu .
cmrc yasen1 Belli oldu muu aynı günde doğuruyoruz inşallah hepimiz sağ Salim çıkar geliriz inşallah kuzum 🫠
esmaayverdi Weenie niye perinatolojiye giitin bende yarın gidicem ağrılarım artı vallha elektrik çarpıyor gibi altan ağrılarım oluyo açılmamda vardı 1 santim belki artmıştır kilosunada flnda bakarız doğmak istiyom ya artık haftaya gelir inşallah 😅
kavalakurabiyesi Cheryy1 evet canım bende yaptım sıkıntılı nir süreç yaşadık benek iyi Allaha şükür ama bende sıkıntılar oluştu sezeryanda
Cheryy1 kavalakurabiyesi yaa umarım şimdi iyisinizdir ne gibi sıkıntı oldu 😔 bende genel anestezi alacaktım ama son gün heyecandanmıdır nedir boğazım ağrımaya başladı oyüzden spinal aldım 2. Sezeryan oldugundan mı yoksa bebeklerimin arası cok yakın oldugundan mı bilmiyorum baya zorlandım bu sefer sancılarım çok oldu çok şükür bebekte bende iyiyim emzirmeye çalısıyorum
ikincibahar_08 Cheryy1 bende dün sezeryan oldum gaz sancınız oluyor mu dikişimde ağrı acı yok ama gaz ağrısı nefes bile aldırmıyor sanki
cmrc yasen1 kız yazmışsın nasıl oldu bende gideceğim bugün 10 da hastanede ol dediler iyisiniz değil mi