alynbsn Merhaba mide bulantım çok doktor kontrolüme daha çok var . Mide bulantısı hapı kullan diyorlar tamamen geçiriyor mu kusmayı ve bulantıyı yengem 4 ay sürüyor dedi üzüldüm
rvsss alynbsn hayır herkeste aynı değil benim 16. Haftalarda hafifledi 20. Haftada tamemen kesildi prilam bulantı hapı var isteyebilirsin doktorundan çok uyku yapıyor ama bende onu içtiğim gün oturduğum yerde uyuyakalıyorum
bmkl alynbsn Ben de prilam kullanıyorum ilk başta etkisi yok gibiydi ama düzenli kullandığımda gerçekten faydasını gördüm
elifakylclk Prilam diye bir ilaç vermişti doktor bana çok iyi gelmişti. Sizde danışarak kullanabilirsiniz işe yarıyor
dilara_minaz5672 Prilam dr kullan canm çok iyi geliyor ben hayattan kopmuştum beni kendine getirdi insan içine çıkar oldum
rvsss alynbsn evet uykudan önce 2 tane kullan diyorlar genelde ama ben sabahları çok zor uyndığım için 1 olarak kullandım
asleeyy alynbsn mide bulantısı herkese göre değişir ben doğum yapana kadar mide bulantım ve kusmam devam etti prilam ve zofer kullandım hep
betulkndll bende prilam dr kullanıyordum. Oğluma hamileyken 9 sürdü doğumdan sonra geçti. şimdi ikincide de 15 haftalığız hala devam ediyor bulantım o ilacı kullanıyorum. gece yatmadan önce 2 tane sabah 1 tane anca öyle kesiyor