byza1234 20+6 haftalık hamileyim bebeğin hareketlerini hissediyorum, annem bir kez karnımı tuttuğunda o da hissetti eşimde hissetsin istiyorum ama eşim ne zaman elini koysa hareket etmiyor hareket etmesi için ne yapmalıyım öneriniz var mı kızlar 🥰🥰
orhismommmmmm byza1234 Rabbim evlat isteye herkese o duyguyu tattırsın yaşatsın inşallah sen 2 hafta sonra gör o zaman cidden daha çok belli olacak bide babası Sureklı elını koysun oda hissseder
kvsronlerr byza1234 eşim 24.haftada ancak yakalayıp hissetmişti birde tepki hissettiğinizde eşinizi seslenerek çağırmayın o da sesini çıkarmasın hemen kaçıyorlar çünkü elinin o sıcaklığı bile kaçmasına sebep oluyor 😅
luxintenebris Aynı durumu sıkça yaşıyoruz 😊 anne karnında bebeği hareketlendiren müzikler başlıklı bir video var. Her açtığımızda 5 dakika sonra hareketlenme başlıyor. Deneyebilirsiniz, eşim hep o anlarda hissedebildi 😊
orhismommmmmm luxintenebris ay yoıtuptakı o videoya Benımkı asla haraket etmıyor ya sevmıyor galıba 24 haftalıgız Bebişe ne bilim arabesk açınca haraket edıyor kıvırcık alı Azer bülbül falan.
byza1234 Ssenanurr rvsss çikolata falan yiyorum hareket ediyor içeride hissediyorum ama babasına denk getiremiyorum
hariboom Ssenanurr aynı seyi bugün doktora sordum kontrolüm vardıı baktı ve bebeğin pozisyonu yüzünden hissetmiyosun dedi. İçim rahatladıı
merve_tp Kızlar 14+1’deyim ilk gebeliğim bağırsak hareketlerni hissediyorum ama bazen aynı noktada pıtpıtpıt gibi ya da aşağı doğru kayar gibi bir şey oluyor. Nedirrr