ikincikezanneolmak Arkadaşlar çıldırcam artik günlerdir arıyorum bağlanmıyor hic bir yere online randevuda da perinatoloji bölümü çıkmıyor ben bu doktora nasil randevu alacam bilen var mı ücretli mi bir de sizler nasıl aldınız ya yardım edin lütfen
beyzanur0138 ikincikezanneolmak @ikincikezanneolmak evet ücretli ama özel hastanelere göre gayet makul fiyatta 1300 tl idi
beyzanur0138 o şekilde randevu ayarlayamazsın zaten canım boş yer bulmak zor Mete hoca da ben onun hastasıydım yüreğir devlet hastanesine gidip orda balcalı kadın doğum bölümü sekreterliği nerede diye sorarsın Zeynep hanımın yanına git randevu verirse anca öyle alabilirsin başka türlü çok zor
ikincikezanneolmak beyzanur0138 saol canm hafta içi gideyim o zaman ne zormuş devletten randevu almak ya
hacerrrrr Bende aralık ayı için Mete hocadan almaya çalışmıştım randevu ancak 1,5 ay öncesinden bile randevu yoktu.Ulaşmaya çalışmak bile saatlerimi almıştı mecburen Mersin üniversitesi Ayhan hocadan aldım . Ama Ayhan hocaya gitmenizi asla tavsiye etmem
ikincikezanneolmak hacerrrrr ay Ayhan beyi kimse önermiyor arkadaşım ona gitmişti kadının hamileliğin burnundan getirdi resmen