1cey 2190 kavraması için çabala bence hemen mamaya başvurma biberona başvurma, mama yapacaksan bile sen emzirirken eşin kaşık ile göğsüne minik minik damlatsın bebek öyle emmeye çalışsın eğer sütün az geliyorsa emdikçe çoğalır
kurkmantosuzmadonna 2190 kaç günlük bebeğin ? Emzirdikçe artar sütün. Ekstra bol su iç en az 2.5 litre. Süt yapacak şeyler tüket.
kft 2190 canım sen kendini üzme hoşaf iç hurma ye bol su tüket bebeğin emmedikçe süt gelmez istersen önce göğsünü sağ gelen 1 çay kaşığı sütte olsa bebeğine ver onu sonrasında bebeğini biraz zorla göğsünü almasını alması için birde gazı olabilir gazı olan bebekte memeyi emmez
canimevlatlarim 2190 bacım hiç stres yapma sen göğsünü ver emdikçe gelecek o . Bebek memeyi tam kavradigindan emin ol. Ve ısrarla meme ver kanallar uyarıya geçer ve süt gelir inşallah. Biraz daha sabret
2190 canimevlatlarim ins gelir ne yapiyom emmiyo kaşıkla mama veriyorum sütüm olana kadar ne yapmalıyım bilemedim ilk çocuk endişe ediyom hep
Zeyzeyzey 2190 dogumdan sonra bana saglık ocagında emzirme egitimi verdiler faydasını gördüm isterseniz gidin yardımcı olurlar belki