Hirmm esraozt kese benimde küçük hatta benim bı hafta geriden geliyor bebek kalp atışıda çok az duyduk daha küçük dedi artık eskisi gibi gebelikler kolay değil dış gebelik kimyasal yok biomem boş gebelik Allah sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize
Esraysr16 bende 4 haftalıkken öğrendim gitim kese vardı ama bebeği görmedik sonra beni bir kaç hafta sonra tekrar çağırdı o zaman görmüştük bebeği umarım sizin de geç döllenmedir benim erken döllenme oldugunu söylemişti şuan ki dr um
melegim91 esraozt Hep öyle olacak diye bişey yok benim boş gebeliğimden sonra 2 tane çok şükür evladım oldu bu 3.ydü insan hayal kırıklığı yaşıyor tabi ama bi yerde okumuştum eğer boş gebelik, dış gebelik yada düşük vs olunca o bebek sağlıklı olmadığı için vücut kabul etmiyormuş allahın hikmeti böylesi demek ki bizler için daha hayırlı diyerek teselli buluyoruz.Bende kendimi hazırladım ve Allahın benim için bunu hayırlı kıldığına gönlümü razı ettim salı günü bu gerçekle yüzleşmek için hazırım 🥹
julietcim melegim91 Allah kolaylaştırsın sürecinizi inşallah, ben kürtaj işleminden çok korkuyorum, siz hangi ilde yaptıracaksınız? vakumlu yapılıyormuş sanırım ama uyutulmak çok tedirgin ediyor beni, kendimi hazırlayamıyorum :(
Demem esraozt çok haklısınız bunu düşünüp istemekte. Hepimiz aynı hislere tutunuyoruz ve bu süreç hiç de yaşamayanın anlayabileceği gibi değil..zorunuza kolaylık versin Rabbim..
esraozt julietcim bende çok korkuyorum istanbuldayım ama çok kolay bir işlem oldugunu söylüyolar kendiliğinden düşer inşallah
melegim91 julietcim Bursa’da özelde doktorum var ona yaptıracağım ilkini devlet hastanesinde olmuştum ama bende travma kaldı bidaha asla devlette olamam
julietcim melegim91 neden travma oldu? beni bilgilendirebilir misiniz ilk kez yaptıracağım çok tedirginim :(
melegim91 julietcim Doktordan ve hastaneden de değişiyor bence devlette narkoz vermediler bana sadece alt bölgeyi uyuşturdular ve ben herşeyi hissettim