saziment beautiful_ hahahaha 😅😅 ayy bakalım benimki nasıl olcak ya eşime çekerse hiiiç konuşmaz 😅😅 inşallah neşeli bıcır bıcır bir çocuk olur ya
beautiful_ saziment sonra sitem etme haa 😅😅 bizimki evdekilerin canına okuyor biri bana bir ses tonunu yüksekltsin ağzına lafını yer 😅😅
saziment kurkmantosuzmadonna Havin49_ eslem2121 ozo_ miracsevim deletedmom43191 hulyalarda dalyaluna35 Beril_Polat damlasv beautiful_ queenanne1 sedanisa41 yasemincel65 Elamomy cemreveminnosunannesi hulyalarda benimbebegimm ikinciyesekeranne annebaliii Bacılarım çoğunuzun tahmini doğru çıktı bebek erkekmiş, nasipse oğlummm geliyorrr 🥰💙🧿😅
ikinciyesekeranne saziment bacım anladığımdan değil sadece hissiyat olarak erkek diyorum ☺️ Ama dediğim gibi anlamıyorum hissim bu yönde sadece
Beril_Polat civcivinn_annesi ortadaki resimde bacak arasında çok belirgin çıkıntı var erkek diye yorumladm cinsiyeti öğrenince söyle merak ettim🤣
civcivinn_annesi Beril_Polat olur söylerim canım 😅😅 Ama iste o çıkıntı kızlarda da var diyorlar ve yatay oluyor kızlarda o benim kafamı kurcalıyor 🤷🏻♀️
sedanisa41 saziment yaaaa çok sevindim bacımsuuuu hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin Allah’m 💐❤️❤️❤️❤️
sndyy_4343 saziment saziment Resimde bebiş gülüyormu benmi hayal görüyorum 😅😅😅😂 kız hissettim kibar naif bir yapısı var
sndyy_4343 sndyy_4343 aaa cünsiyeti öğrenmişsin gözün Aydın tatlım Allah kucağına dağ dağlım almayı nasip etsin 🤗🤗🤗🥰