nurdanngngr Kızlar haziranda doğumum olacak nasipse. Fakat hiçbir şey almadım henüz, ne alınır zıbın tulum kaç aylık almak mantıklı tecrübeli anneler bilgilendirirse çok sevinirim mm
minikcivciv89 nurdanngngr daha doğum yapmadım Mart’ta doğumum ama 0-3 ay alın ne alırsanız ben yeni doğan almışım 1 ay giyecek 2. Aya giyer mi bilmem o yenidogani bir kaç tane almışım 0-3 ay
merve588 nurdanngngr ben 0 3 ay yenidoğan takim aldim 5 tane falan hastane cikis seti aldim bide ikinci gebeliğim ilkden zaten dünya kıyafet kaldi onlari giydiririm diye extra fazla birsey almadim bide bebek görmeye gelende getiriyor zaten suanlik yeni dogan aldim yeterli gördüm
kuccukpremsesinannesi nurdanngngr ben ilk kızımı temmuzda doğum yapmıştım. Hava o kadar sıcaktı ki çocuğa sadece zıbın giydirebilmisyim. İlk 1 hafta hastane cikislarini giydirmistim ama sonra hep zıbın. Giydirince isilik oluyordu. Tabi yasadiginiz yerde hava nasıl olur bilmiyorum ama
nurdanngngr merve588 peki uzun kollu almak gerekiyor mu sizce duş aldırırken vs giydirilir mi ? Bebekler üşüyor diye duymuştum az da olsa alsam mı kollu olanlardan
birnur61 Zıbınları 0-3 ay aldım hastane çıkışı yaptırmıştım 11 li sadece geri kalanları hep 3 aydan başladım almaya bir iki parça 6 aylık aldım tulum ziyarete gelenler kıyafet getiriyor hep zıbın bol olmalı diye düşünüyorum sadece
merve588 nurdanngngr uzun kollu aldimm ben nisanda nasipse dogumum bide sivas soğuk yasadigim sehirinde etkisi var yani dikkat etmek lazım kisa kollu tek ic zıbın aldim
merve588 nurdanngngr evet gün sayiyorum artık Rabbim kolay dogumlar nasip etsin her birimize evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza alalim inşallah 🫶🏻
nurdanngngr kuccukpremsesinannesi haklısınız benim yaşadığım yerdede epey sıcak havalar, hastane çıkışı setinde uzun kollu bulunuyor zaten ekstra almayayım o zaman