bussraaaeewc evet bende bunu kullanıyorum en sonda ki gibi olmuştu daha koyu olmasını beklemiştim ama ertesi günü silikleşmişti garantiye al bu akşam mutlaka değerlendir yarın silikleşme görürsen yine değerlendir pik ve çatlama günü önemli❤️
darwinn bussraaaeewc bu gün çıkmadı ama yarın 3e kadar pik olup azalabilir bu günü kesin değerlendirmem lazım o zaman dimi
darwinn bussraaaeewc ya inşallah bu iki günde olur 2sinde 24saat çalışıyorum o güne kayarsa değerlendiremeyeceğim
bussraaaeewc darwinn olacağı varsa her şekilde oluyor emin olun kendinizi sıkmayın illa olsun diye strese girmeyin
darwinn Deletedmom_878 1-2 saat önce sağ kasığımda bi ağrı başladı ya oldu çatlama görmeden piki yada yarın pik olacak gibi
Deletedmom_878 darwinn benimde böyle oldu daha koyu olacak derken aniden silikleşti piki değil çatlamayı değerlendirdim yumurta 12 24 saat canlı kalabiliyormuş değerlendir bence
darwinn Dünü de değerlendirdim canım ama neden pik olmadı anlamadım. Pik görmemek sorun mu acaba yumurta olgunlaşmadı anlamına gelir mi
darwinn Deletedmom_878 olan oldu artık çok kafama takmak istemiyorum umarım en kısa sürede güzel haberi alırız 🩷🩷
darwinn bebegimle_ben döngüm 24gün olduğu için 10-11de olmasını bekledim kaşık ağrısı yaşayınca da oldu diye düşündüm aslında