Burcu09 Arkadaşlar merhaba bir kızımız olucak 27 haftalık hamıleyim ama hala eşim ile isim konusunda karar veremiyoruz ben Alina olsun istemiştim ama eşimin çok hoşuna gitmedi en son Defne Alin de karar verdik ama ben hala tereddütteyim sizce nasıl yardımcı olabilir misiniz lütfen 🙏🏼 🙏🏼
Elwing6 Burcu09 alin erkek ismi gibi fikrimce 😋 kizim olursa gülce koyacagim..ilke,gökçe,aybike,aysima da alternatifim..umay da isterdim ama yakin cevremde var..
Medine55 Burcu09 bizim oğluşumuz olucak inşallah 😊 kız olsaydı zümra koyucaktım. 😱 tek asil ve anlamlı ❤️
Aysingeldiislerdegisti Burcu09 ben bu alin lina lila mila mina hira gibi isimleri çoook zorlama buluyorum. Öyle olduğu için demiyorum ama sanki uydıurma gibi geliyorve çok fazlalar. Benim fikrim tabi yinede siz bilirsiniz
Yabe221014 Burcu09 bende roza istiyorum eşim bahar istiyor roza bahar olsun diyorum yok diyor inadı tuttu 😂😂
Aysingeldiislerdegisti Elwing6 bi iami duyunca anlamını bilmek istiyorum galiba yada tanıdık gelsin bu tarz isimlerin anlamı yok gibi zaten her sitede başka bişey yazıyor anlamına ne bileyim çok zorlama rabi herkesin kendi zevki
Nurrevren Cocuklarimiz ahirette bizim koyduğumuz isimlerle cagrilacaklar ve manası güzel Kuran imizda geçen isimler koyman dha iyi olur diye düşünüyorum. Hem modern hem anlamlı bi isim Kuranda bulabilirsin. Mesela ben BÜKRE ( sabah vakti anlami ) koydum 30. Haftamdayım ve Kuran i kerimde geçen bisürü güzel ve anlamlı isimler vardı. Isim koyarken anlamına daha çok önem ver bence anlamı kötü bi isim omur boyu çocuğuna ağır yük olur.
Aysingeldiislerdegisti Nurrevren kuranı kerim isim kitabı değildir bu muamele de hiç hoş değildir. Peygamberimiz kuranda grçen isim mi koyun demiş anlamı güzel isimler koyun demiş. Ben türkçe ve anlamlı isimler koyulmalı diyorum. İyi günler
Mr1517 Burcu09 melinda ‘ anlamı benim güzel kızım demek.. :) ben kızım olursa düşünüyorum gene karar sana ait ❤️🤰🏻
Ruyam34 İsimler Kuran’da geçmesi gerekmiyor anlamı iyi olan güzel olan her isim konulabilir . Kuran’da geçip anlamı kötü olan cok isim var yanlış bilgi akışı olmaması adına doğru olanı aktarmak isterim . İsim defne güzel
Nisansimge Burcu09 bende 16.haftamadayım nasip olurda kızımı kucağıma alırsam Nisan koymayı düşünüyorum ama eşim doğum eylüle sarkarsa eylül koyalım diyor artık duruma göre bakıcaz🙂
Aysingeldiislerdegisti Elwing6 gülcr kesinlikle favorim ben gülcihan zehra ve yağmurı da çok beğenirim ama gülce bence 😊
Elwing6 Aysingeldiislerdegisti akla güleç yüz anlami mi geliyor..anlami gulun kucuguymus ama sanki gülmekten türemis gibi geliyor bana