elifyr bana 39+2de verdi doktorum ama muhtemelen herkesinki bukadar gecikmiyordur diye düşünüyorum, yok odalar belli olmuyor kendileri kafalarına göre yerleştiriyor tekli odalar var ama tanıdığınız falan varsa belki ayarlar rica minnet olacağını sanmıyorum temizlik personeli bile bi değişikler zaten olabildiğince sert ve kararlı konuşun kişiye göre anlarsınız zaten tavsiyem bu olabilir.. Sonda ben ilkkez takıldı rahatsız etti ayağa kalktım altıma işedim ama son dakika baska birine rica ettim de geldi baktı sonda yerinde duruyor dedi büyük tuvaletim gelirse napıcam dedim gidebilirsin dedi ama sonda bile sızdırıyorken sanmam ki tuvaletimi yapabileyim.. Önceki günlerden bağırsaklarınıza dikkat edin yinede riske atmayın istersenizzz , gidince anlarsınız zaten ameliyathanede takılma isteğinize ne diyeceklerini ben de merak ediyorum çünkü kabul etmezler gibime geldi yoksa ben de söyleyecektim açıkçası, ama acısı öyle yok stajyer kız üstümde deneyerek taktı diyebilirim hatta sadece ben çok uzun bekledim beni çok yordu sonda sancım var gibiydim resmen , belden uyuşunca ameliyathanede çok rahatladım :)