Havin49_ Gokturkmom_ erik çok aleeiyordum bide kışın ortası karpuz aşermiştim dondurma da çok severdim yemek isterdim ve ilk oğlumda aşırı kola aşeriyordum ama eşim izin vermiyordu nefsim körelsin diye bazen bi bardak veriyordu
Gokturkmom_ Havin49_ Hahha ben hamişken içtim ya kola böyle burger tarzı aparatif yemekler doktorum abartmadığın sürece sıkıntı yok canın çekerse ye demişti
hdyeycll_ Gokturkmom_ aslında hiç ciğer yemem ama o kadar canım istediki et istiyor canım erik Çağla ekşili şeyler 😅
Havin49_ Gokturkmom_ benim eşim hiçbişeye karışmıyordu oğlumda hamburgeri kararttım normalde çok severim ve bidaha yiyemedim hala bile midem bulanır hamburger den ama kola konusunda çok kısıtlıyordu ikinci gebeliğimde hiç karışmadı kola da içtim
hdyeycll_ Gokturkmom_ evet gerçekten öyle şaşkınım kaç gündür rüyamda erik görüyorum ama bir türlü bulamadık çıkmamış hala yok
Gokturkmom_ Havin49_ Ya zaten doğurunca içemiyoruz hamişken içmekte sakınca görmüyorum abartılmadığı sürece benim eşimde içme diyordu ama tutamıyordum kendimi gözümde tütüyordu
Havin49_ Gokturkmom_ vala ben ilk oğlumu pek emziremedim ondan dolayı herşeyi yedim ama ikizlerimi emzirdiğim için canım çok çekiyor ama içemiyorum
Gokturkmom_ hdyeycll_ Haberlerde görmüştüm kilosu 500 tl diye ama neresi satar bilemiyorum internetten getirtebilirsiniz belki araştırmak lazım
beautiful_ Gokturkmom_ ahh Nefis körelmiyor ki bebişim geçen ağzıma bir tane atınca hemen tekmeyi attı 😂😂