Momlife_ Sizde de oluyor mu bu durum suyu da çok içiyorum yine de aynı gördükçe soyuyorum dayanamıyorum bu sefer kanayıp yanıyor
ecemciik Momlife_ bol bol krem sürüyordum ben, evet işe yaramıyor ama en azından yumuşuyordu, 15 gün kaldı doşuma ve hala kuruyor 🤦🏻♀️
kubraturkkoc Momlife_ bende aynı dertten müzdaribim bi de burnum tıkandı ağzımdan nefes alıyorum ekstra kuruyor kabuk bağlıyor bi de stresten yoluyorum kısır döngğ resmen su içme fayda etmiyor bazen hametan sürüyorum o bayağı toparlıyor
melismersin Momlife_ ay neler neler denedim. Artık en sonra sudocrem sürmeye başladım. Dudaklarım bembeyaz geziyorum ama dudaklarım iyileşmeye başladı baya. Belki deneyebilirsin. Bende işe yaradı hem zararıda yok
kayrosmom Hametan krem rahatlatıyor benimde çok çatlıyor kuruyor çok alırıya kaçmadan kremi kullanıyorum
gunespera Benim de her iki hamileliğim de olan maalesef ki çözüm bulamayıp her gün düzenli olarak yolup kanattığım dudaklarıma bir çözüm bulamıyorum doğurana kadar bu işkence devam neden ve asla olduğunu anlamadığım saçma bi döngüdeyiz