ozlm1234_4 Kızlar benim başından beri bulantım yok göğüslerim çok agirirdi ağrısı geçti normal mi bu ?
ozturkkpnar ozlm1234_4 9+5 teyim 7. Haftanin sonuna kadar bulanti gogus hassasiyeti kasik agrisi vs. Tum semptomlari yasadim 😅 8. Ve 9. Haftada cok daha rahatim gogus hassasiyeti bitti kasık agrisi gecti minik bulanti ve uyku hali kaldi
tuba_grz ozlm1234_4 bende bugün 10+1 oldum göğüs hassaisyeti hafif devam mide bulantıları normal kasık ağrısı arada bir devam uyku hali halsizlik ve yorgunluk tavannnn 🙆🏻♀️
suphandurusu ozlm1234_4 normalmiş benim de öyleydi belli bı yerden sonra geçiyor benim göğüs ağrısı hepten geçti 13+1 oldu kasık ağrısı arada oluyo
momrose ozlm1234_4 benimde bulantım yok denecek kadar azdı tiksinme var sadece başından beri göğüs ağrım da geçmiş gibi
yagmuryig ozlm1234_4 9+6yım mıdem bulanıyo başım dönüyor göğüslerim yanıo oğlumda böyle değildim bu benı kahretı
ela1128 ozlm1234_4 bende de mide bulantısı halsizlik vardı bugün biraz iyiyim çok şükür göğüslerimde ağrı büyüme devam ediyor birde kaşıntı var
yamis ozlm1234_4 tam da bunu düşünüp evham yapıyordum. Göğüs hassasiyetim ağrım 9.haftanın ortasından beri azaldı var mı yok mu anlamıyorum yani 2-3 gündür.. Bi sıkıntı mı var diye korkuyorum açıkçası
ozlm1234_4 yamis ay bende çok korkuyorum ama bı anda gidebilyormus bazen ben 10 unda gidicem doktora bakalim
mac98 Belirtiler dalgalanıyormuş sürekli bir gün çok yoğun hissedip ertesi gün hissetmemek normalmiş bende aynı dönemdeyim göğüs hassasiyetim çok fazla bulantı için de prilam kullanıyorum çok faydasını gördüm
hasret_sakar33 Bizde 9+6 dayız mide bulantısı var kusma yok şükür ama bulanıyor sürekli kasık ağrılarım oluyor 🤦♀️
momsy 9+6 evden tiksiniyorum hersey iğrenç kokuyor bulantı var ara ara kusma var göğüs hassasiyetim vok yok arada karnım cok agırıyo🫡