kubraturkkoc lilyum_ nioli yağı deneyin derim bade natürel markası özellikle bir de c vitamini artırın ya da kapsül olarak kullanın cramberyy kapsülleri de iyi geliyor. Bence bağışıklığınız düştüğü için de tekrarlıyor olabilir enfeksiyonunuz
lilyum_ kubraturkkoc nioli yağı kullanıyorum sürekli ama yine de oldu. Dediginiz gibi bagisiklikla ilgili olabilir belki bir de bu kapsülleri deneyim inşallah faydası olur. Çok teşekkür ediyorum 🫶🏻
lilyum_ rabiadumanb ayy evet aslında en iyi yöntem bu. İliski sonrası tuvalete gitmek kesinlikle koruyor. Ama çok afedersiniz tam ilişki esnasında bebeğim uyanıyor. İliski biter bitmez onun yanina gidip uyutmak zorunda kalıyorum 🥺
rabiadumanb lilyum_ benimkide öyle geçti hep tekrarlıyordu çünkü bende bir yerde okumuştum direkt lavaboya gidin diye gerçekten işe yaradı yine dikkat edebildiğim kadar öyle yapmaya çalışıyorum korkuyorum yine tekrar edecek diye çünkü 🙈
lilyum_ D_erin1 allah Allah öyle birşey olabilir mi yaa. Hiç duymamıştım. Ama öyle birşey olsa doktor demez miydi? Kac farklı doktora gittim
lilyum_ rabiadumanb haklısın valla çok kötü. Ama benimki geçti çok şükür. Kızılcık suyu ictim iftardan sonra hemen geçti tavsiye ederim