Perla_ Yaklaşık 2-2,5 saat önce kahvaltı yaptım şekeri ölçeyim dedim ilk ölçüm 161 ikinciye yine ölçtüm 155 çıktı ilk defa kendime de yüksek şeker gördüm ya daha 14+4üm cihaza güvenmeli miyim bilemedim ?
dgngr Perla_ şimdi cihazla uğraşma. Kendini korkutup eziyet etme. Kadın doğum doktorunu ara ve sonucu söyle. O müdahale gerekiyosa yapar. Bebeğin sıvısı ve kilosunda sorun varsa şeker yükleme testini öne alabilir. Yapay şeker içeren gıdalardan usak durmaya çalış. Stres olma. Zamanı gelince şeker yüklemeni yaptırırsın. Sağlıkla gelsin.
serabis Perla_ pazartesi sağlık ocağına gidip ölçtür daha güvenilir bilgi alırsın bazı cihazlar yüksek ölçüyor 😊
serapbttl Perla_ cihazda da sorun olabilir sizinde şekeriniz olabilir bu olmayacak bir şey değil farklı bir cihazla deneyin derim sağlık ocağı hastane ölçümleri ile arasında fark oluyor ama 2 2 buçuk saat sonra bu değerler çıktıysa gebelerde önemli olan 1 saat sonra daha yüksek çıkar o hastane sağlık ocağı ölçümünde de yüksek çıkar haftanız küçükken bebekte kilo olmaz sizin suyunuzda sıkıntı olmaz sadece sizi etkiler bunların olması için bi 28 30 hafta üstü olmanız lazım ama eğer varsa şimdiden tedbirde iyi olur
Perla_ serabis ben annemin yanında kalıyorum bayrama kadar da burdayım sağlık ocağı Tekirdağ da bakarlar mı ki burda bana :(
Perla_ serapbttl şimdi takipte kalacağım birşeyler yedim 1 saatin dolmasını bekliyorum tekrar ölçeceğim haftaya cuma doktora gideceğim o zamana kadar takipte kalayım en iyisi
serapbttl Perla_ değişik evet cihazın pilini bir değiştirin striplerinin kullanım tarihi geçtiyse yeni alın öyle deneyin birde çünkü bu tokluk değeride normale göre düşük 🤷🏼♀️
Perla_ serapbttl cihazda yeni stripleri de yeni ama anlamadım en iyisi doktor kontrolünde baktırmak 😌
Perla_ serapbttl evet Buda olabilir akşam yemeği sonrası 1.saat 126 çıktı bu biraz doğru gibi geldi sanırım keyfine göre cihaz 😂
serapbttl Perla_ yediklerine bağlıda olabilir 😂 sabah bak sen açken onu dikkate al birde asıl yemek sonralarını ara öğün sonrası falan değil 😂