masalvepoyrazinnesi Kızlar sürekli sağ tarafa kafasını atıyormu yasliyormu sağa doğru kafasını eğiyor ve gözlerini seyreltiyor tuhaf bi şekilde nedir bu neden yapıyordur
Elisa0110 masalvepoyrazinnesi bilgim yok ama yenidoğan ise normaldir bence çünkü daha kafasını tam tutamaz ki
fgormez masalvepoyrazinnesi o hareketleri yaparken video kaydı alın acile gidin birde çocuk Dr una izletin
betulmommy masalvepoyrazinnesi tortikoliz olabilir mi? Çocuk doktoruna götürün boyun usg isteyecektir
betulmommy masalvepoyrazinnesi normal doğum olduysa genelde oluyor boynun hep bi tarafa doğru yatırıyor bebek kasların kasılması sonucu oluyor diye biliyorum bi araştırın, evet çocuk doktoruna götürüyosunuz boyun ultrasonu istiyor orada teşhis konuluyor korkulacak birşey değil
fgormez masalvepoyrazinnesi acilde bakar canım birkaç ihtimal var bu dediğin hareket normal bebek hareketi de olabilir başka birşey de bi tuhaflık olduğunu düşünüyorsan muhakkak video kaydına al birde ne sıklıkta oluyor düzenli mi oluyor sonradan mı başladı diye sorarlar acilde gözleme alırlar o hareketleri yaparsa ilk gözden görmüş olurlar
masalvepoyrazinnesi fgormez video aldım dediğin gibi cnm bakıyorum şu an çocuğa randevu alıp götüreceğim