bltt mervesdoruk merhaba doktora gittiniz mi benimde vajinamda o şekilde bir ağrım oluyor bazen yürümekte zorlanıyorum 30+1 deyiz perşembe günü gideceğim doktora
miniginannesi__ mervesdoruk 25+1 deyim bende yürürken rahimin alt tarafı iğne batıyor gibi oldu minicik bence rahim büyüdüğü için zaten ben tam oralardan çatlamışım 🫠
esraezerr mervesdoruk bebek poposu aşağıdayken oluyor canım bana da oluyordu bazen de elektrik çarpması gib bir hissiyat…
habibeglll mervesdoruk bende de aynı şekilde aşırı ağrı var 27 haftada şu an, bir kaç haftadır aynı şekilde devam ediyor.
smnkl Benim altta yandaki kemikler sızlıyor ama batma yok vajinada fln oda rahim gerildiği için oluyordur bence
miniginannesi__ mervesdoruk ben o kadar hissedemiyorum canım henüz haftam küçük galiba sana göre sen 30dan fazlasın , ne zaman o ayrımı hissettin peki kafasını ve ayaklarını
mervesdoruk miniginannesi__ sertlik hep midemde yemek yedikden sonra nefes alamıyorum baskı oluyor ayaklarıyla rahıme vuruyor 33 haftadayım ama 2 hafta önde bebegim